Στην τελική ευθεία ο 3ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης Ολύμπου

* Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές - Στις 9/9 ο αγώνας

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 15:36

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης- Ολύμπου, που θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι προετοιμασίες έχουν σχεδόν τελειώσει με συντήρηση, καθαρισμό και σήμανση των μονοπατιών για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων για αθλητές και πεζοπόρους.

Οι εθελοντές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των διοργανωτών για προσφορά συμμετοχής με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση όλων των δράσεων του αγώνα. Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για το μέγεθος της μπλούζας γίνονται στην Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ή στο Δ.Σ. ή στην Ε.Ε. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης τηλεφωνικά και διαδικτυακά.

Όσοι επαγγελματίες και πολίτες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά ή σε είδος τις δράσεις του Εξωραϊστικού Συλλόγου και τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή στο Δ.Σ. ή στην Ε.Ε. καθώς και στους υπεύθυνους της οργάνωσης Θανάση Μανουλιά (κιν. 6978-005.156) και Θάνο Βαθράκη (κιν. 6974-083.557).

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες των 21 χλμ. ή 8 χλμ. συνεχίζονται μέχρι και τις 3 του Σεπτέμβρη ημέρα Δευτέρα καταθέτοντας 10 ευρώ ή 5 ευρώ αντίστοιχα και δηλώνοντας στη φόρμα εγγραφής, εκτός των άλλων στοιχείων, το μέγεθος της τεχνικής μπλούζας.

ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ FUN RUN 1 χλμ.

Ο αγώνας για παιδιά θα γίνει το Σάββατο 8-9-2018 και ώρα 6:30 μ.μ. με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης μέχρι την Κρυόβρυση και τερματισμό στην πλατεία, τρέχοντας δίπλα στο ποτάμι.

Μπορούν να τρέξουν παιδιά από 10 έως 15 ετών. Μικρότερα παιδιά θα συνοδεύονται απαραίτητα από γονέα ή κηδεμόνα.

Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν μετάλλια και θα προσφερθούν χυμοί και νερό.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

Οι πεζοπορίες που θα γίνουν στις 9-9-18 θα ξεκινήσουν μετά την εκκίνηση των αθλητών από την κεντρική πλατεία.

Α) Διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, ήπια ανάμεσα σε κάκτους, μουντζουνιές, κυπαρίσσια, πεύκα και λεύκες μέχρι τη Σμίξη και επιστροφή από το δασικό δρόμο στη συνοικία Παναγιά-Πύργο Μάμτζιου -Οικονόμειο Σχολή-Πλατεία για υποδοχή των αθλητών/τριών.

Β) Διαδρομή 1,5 χιλιόμετρου, ήπια στα μονοπάτια των κάκτων και της μουντζουνιάς και του δρόμου της ιστορίας και του πολιτισμού μέσα στην Τσαριτσάνη.

*Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα καλούν όλους τους αθλητές, πεζοπόρους, παιδιά και πολίτες καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις που επιθυμούν. Να χαρούν και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, το δάσος, την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass