Οριστικά χωρίς άδεια ο Αιγινιακός

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 15:42

Ο Αιγινιακός δεν πήρε οριστικά άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς χθες έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να πορευτεί με περιορισμό στις μεταγραφές, γεγονός που φέρνει τα πάνω - κάτω.

Κι αυτό γιατί είχε προχωρήσει ήδη σε προσθήκες παικτών άνω των 23, οι οποίες, πλέον, δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν και, λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει να βρει άλλες λύσεις.

Αντίθετα, δεκτή έγινε η έφεση του Άρη, που μπορεί πλέον να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του στη Σούπερ Λίγκα. Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης: «Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Απέρριψε την υπ’ αριθμ. 21706/06.08.2018 έφεση της ΠΑΕ Αιγινιακός που αφορούσε σε αίτημα για χορήγηση άδειας Football League για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

-Δέχτηκε την υπ’ αριθμ. 21810/06.08.2018 έφεση της ΠΑΕ Άρης που αφορούσε σε αίτημα για χορήγηση άδειας Super League για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass