«Μπαμ» με τον αδερφό του Ριμπερί ετοιμάζει ο Απόλλων Λάρισας

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 22:09

Μια μεταγραφή που, αν ολοκληρωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση όχι μόνο στη Football League αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, ετοιμάζεται να κάνει ο Απόλλων Λάρισας.


Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινές πληροφορίες, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Στίβεν Ριμπερί, αδερφού του ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Φρανκ Ριμπερί.
Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει θητεία στις Ακαδημίες της Μπάγερν, ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η Αζαξιό. Όπως έχει αναφερθεί σε αθηναϊκά σάιτ, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει προφορικά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έρθει
στη θεσσαλική πρωτεύουσα για να περάσει εργομετρικά – ιατρικά τεστ, έτσι ώστε να φανεί και το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Ο Απόλλων Λάρισας θέλει ένα συμβόλαιο με 1 + 1 για τον Γάλλο άσο, που μπορεί να παίξει ως εξτρέμ αλλά και ως φορ.
Από την πλευρά του Απόλλωνα ανεπίσημα έγινε γνωστό πως συναντήθηκαν πριν από δύο ημέρες στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων, Παναγιώτης Μαντζανάς, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και οι συζητήσεις που έγιναν ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Εξελίξεις αναμένονται μέχρι το Σαββατοκύριακο.

 

ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Κατά τ’ άλλα, το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα θα γίνει τελικά την ερχόμενη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, αλλά στο νησί των «Φαιάκων» και όχι στη Φιλιππούπολη, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.
Η αποστολή της λαρισινής ομάδας θα ταξιδέψει μεθαύριο Σάββατο για την Κέρκυρα και αμέσως μετά το φιλικό θα επιστρέψει, καθώς τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) ανακοίνωσε πως τα πλοία θα μείνουν αγκυροβολημένα στα λιμάνια λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας.

 

ΔΥΝΑΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΑΡΗ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ
Εκτός από την Κέρκυρα, ο Απόλλων Λάρισας προγραμματίζει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, να δώσει δύο ακόμα πολύ δυνατά τεστ.
Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Ηρακλή, σε ημερομηνίες που είναι ακόμη ανοικτές.
Ενδέχεται λοιπόν στις 8 Σεπτεμβρίου να αγωνιστεί με τον Άρη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ με τον Ηρακλή είχε κλείσει το φιλικό για τις 15 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όμως κατά την οποία οι δύο ομάδες έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδος.
Θα γίνει λοιπόν αργότερα και ίσως στις 23 Σεπτεμβρίου, στην περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League.

 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΥΓΛΗ
Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε ο Απόλλων Λάρισας, ενισχύοντας το αριστερό άκρο της άμυνας.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Γιώργου Τουγλή.
Ο Τουγλής είναι γεννηθείς στις 04/02/1996 και φημίζεται τόσο για τον δυναμικό όσο και για τον κοντρολαρισμένο τρόπο παιχνιδιού του.
 Έχει αγωνισθεί ακόμα σε ΟΦΗ, Χανιά, Αχαρναϊκό και Τρίκαλα, από όπου και έρχεται στη Λάρισα.
Ο Απόλλων Λάρισας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του και του εύχεται να είναι γερός και να πετύχει μαζί, όσα όλοι μας προσδοκούμε».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass