Φέρνει και πάλι... Φορτούνα στο τοπικό ποδόσφαιρο

ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - Η ΠΑΡΕΑ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ Η «ΔΙΨΑ» ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 22:20

Μετά από 17 χρόνια απουσίας της από το τοπικό ποδόσφαιρο, η Φορτούνα Κουτσοχέρου επέστρεψε πέρυσι πιο δυνατή και μάλιστα πανηγυρικά ανέβηκε, στη Β’ κατηγορία.


Έδωσε λοιπόν ζωντάνια σε ένα χωριό με τους λίγους ανθρώπους που έμειναν, οι οποίοι προσπαθούν με τη γεωργία και με τα μεροκάματα του... πόνου, να ζήσουν τίμια και αξιοπρεπώς.
Η ομάδα λοιπόν θα προσπαθήσει να δώσει χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους, που μπορεί να μην απολαμβάνουν τα σαλόνια, όμως και μέσα στα... αλώνια ο τίμιος ιδρώτας τους κάνει υπερήφανα τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Κουτσόχερο, που θέλει να φέρει και πάλι... Φορτούνα στο τοπικό ποδόσφαιρο και θα επιδιώξει να κάνει ένα βήμα παραπάνω, κάτι που θεωρείται δύσκολο μεν, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Προπονητής στην ομάδα είναι ο Βασίλης Κυριάκος, ο οποίος αγωνιζόμενος και ως ποδοσφαιριστής πάντα τοποθετούσε τον πήχη ψηλά, στηριζόμενος στη σκληρή δουλειά και στο καλό κλίμα που επικρατούσε με τους συμπαίκτες του.
Αυτήν τη φιλοσοφία θέλει να περάσει και τώρα, βρήκε δε σύμφωνους και τους ανθρώπους του Κουτσοχέρου, τον Λεωνίδα Τσιούτσια και τον Βαγγέλη Μπακογιάννη, οι οποίοι αποτελούν τους μπροστάρηδες αυτής της προσπάθειας.
Η καλή παρέα, το άριστο κλίμα και η «δίψα» για την μπάλα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα και την άνοιξη, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα γίνει ο τελικός απολογισμός.
Αγωνιστικά, η Φορτούνα αναμένεται πως θα εμφανιστεί ακόμα πιο ποιοτική και ανταγωνιστική, μιας και έβαλε στις τάξεις της παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως είναι οι Μιχάλης Κυριάκος και Γιώργος Τσιάμης που ανεβάζουν το επίπεδο και το πρεστίζ της ομάδας, καθώς έχουν αγωνιστική και σε εθνικές κατηγορίες.
Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Κυριάκος, Χατζής (Μαυροβούνι), Τσιάμης (Ελευθεραί), Καλφούντζος (Μάνδρα), Σαλοκανάς (Μαρίνος Αντύπας).

 

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ
Συγκρατημένα αισιόδοξοι εμφανίζονται στις δηλώσεις τους ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι επισήμαναν τα εξής:

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (προπονητής):
«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όλους όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, γενικότερα. Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και τυχερός που ανήκω στην οικογένεια της Φορτούνα Κουτσοχέρου, μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση, η συνέπεια και οι άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Για εμάς οι στόχοι φέτος έχουν να κάνουν με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιόμαστε όλοι και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει, θα είναι ευπρόσδεκτο».

 

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΑΣ:
«Εύχομαι να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θεωρώ πως με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από συλλογική προσπάθεια θα καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ».

 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ:
«Μετακόμισα στο Κουτσόχερο με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου με την εμπειρία μου σε αυτήν την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Η Φορτούνα αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία, οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΛΟΚΑΝΑΣ:
«Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια, με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή, γιατί βλέπω πως κάτι καλό γίνεται. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΠΡΑΣ:
«Τα δεδομένα φέτος αλλάζουν μιας και θα αγωνισθούμε στη Β’ΕΠΣΛ και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Και τη νέα σεζόν εμείς θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα φιλόδοξοι, βάζοντας το στίγμα μας και σε αυτό το πρωτάθλημα. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς».
X.A.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass