Μπαράζ μεταγραφών για τον Απόλλωνα Λάρισας

- ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΖΑΪΜΙ, ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 22:04

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Απόλλωνα, ο οποίος απέκτησε τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενισχύοντας το δυναμικό του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του ταλαντούχου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Αλέξανδρου Ζαΐμι από την ΠΑΕ Κέρκυρα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο Αλέξανδρος είναι ένας προικισμένος με πολύ ταλέντο επιτελικός μέσος (δεκάρι) και διακρίνεται για τις ηγετικές ικανότητες που έχει, όπως και για την κοφτή ντρίμπλα και το πολύ καλό αριστερό πόδι που διαθέτει.

Γεννήθηκε στις 19/01/1998 στην Κέρκυρα όπου και πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο, περνώντας από όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, πριν γίνει επαγγελματίας κατά την περσινή περίοδο.

Έρχεται με τις καλύτερες των συστάσεων στη Λάρισα και καλείται να δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν το πρόσωπό του οι άνθρωποι του Συλλόγου».

Ο ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ

Έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος επενδύει σε νέα παιδιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είναι πλέον ο 19χρονος δεξιός κυνηγός Κυριάκος Τσακυργιάννης που προέρχεται από την ΠΑΕ Πανιώνιος. Ο Τσακυργιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Χολαργό στις 07/06/1999 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Ν. Μάκρη πριν καταλήξει στην Κ-17 του Πανιωνίου.

Την περίοδο 2016-17 αγωνίσθηκε δανεικός στην Τριγλία Ραφήνας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της Κ-20 του Πανιωνίου.

Είναι αρκετά γρήγορος και δυνατός με καλό δεξί πόδι και αναμένεται να βοηθήσει τον ομάδα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά».

Ο ΜΠΕΪΚΟΣ

Στα «κυανόλευκα» ντύθηκε και ο Νίκος Μπέικος (γεννηθείς στις 24/09/1998), ο οποίος  αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Προέρχεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου και τη χρονιά κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» αποσύρθηκαν από τη Β’ Εθνική έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ έπαιζε με την Κ-19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League.

Ακολούθησε ο Πύρασος και ο Σαρακηνός, ενώ πέρασε πέρυσι και από την Κ-20 της Α.Ε.Λ., πριν επιστρέψει στον Βόλο.

Ο ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε επισήμως την έλευση στην ομάδα, του ταλαντούχου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Ταουσάνη.

 Ο Γιώργος αγωνίζεται σαν στόπερ και χρησιμοποιεί το ίδιο τόσο το δεξί όσο και το αριστερό πόδι.

Είναι γεννημένος στις 18/10/1998 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημίες του Άρη με τον οποίο έφθασε επί Κάμπος μέχρι τη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Κατόπιν αγωνίσθηκε επίσης στη Γ΄ Εθνική το 2015-16 με τον Απόλλων Καλαμαριάς πριν πάει στον Αιγινιακό το καλοκαίρι του 2016, από όπου και έρχεται στην Λάρισα μετά από δύο σεζόν εκεί.

 Θεωρείται ένας ταλαντούχος παίκτης, κοντρολαρισμένος, που διακρίνεται για την αγωνιστικότητά του και το πείσμα του.

ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Απόλλων Λάρισας θα προπονηθεί σήμερα το πρωί στη Φιλιππούπολη και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Κέρκυρα, όπου αύριο στις 6 το απόγευμα θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με την τοπική ομάδα.

Θα είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να δει ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι τις αντιδράσεις των παικτών του και τον βαθμό με τον οποίο αφομοιώνουν όλα αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Η ομάδα μετά το αυριανό φιλικό θα επιστρέψει στη Λάρισα, για να συνεχίσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της, το οποίο περιλαμβάνει και άλλα φιλικά παιχνίδια.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass