"Οπως στη Ριζούπολη..."

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 15:04

Η ΑΕΛ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (κέρδισε με 1-0) και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και στο σημερινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στο Γήπεδο Καυταντζόγλειο με τον Άρη(19.15, ΕΤ1) σε έναν αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με νίκη στη Λαμία επί της φερώνυμης ομάδας με 3-0.

Ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας χθες και από τους παίκτες του ζήτησε να παίξουν για τη νίκη όπως έκαναν και την πρώτη αγωνιστική καθώς θεωρεί ότι οι μεγάλες ομάδες, όπως είναι η ΑΕΛ, πρέπει να έχουν στόχο να κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι.

Πάντως ούτε χθες άφησε να φανεί ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι με κύρια ερωτηματικά αναφορικά με τις θέσεις που θα παίξουν ο Χούμπτσεφ (σέντερ μπακ ή αριστερό χαφ) και ο Ντέλετιτς (πλάγια δεξιά ή αριστερά ή στην επίθεση δίπλα στον Κούνιτς). Αν ο Ντέλετιτς δεν παίξει στην επίθεση τότε ερωτηματικό αποτελεί και ο παρτενέρ του Κούνιτς. Το μόνο σίγουρο αποτελεί η τακτική 3-5-2 που εφαρμόζει ο Αντωνίου από την πρώτη μέρα που έγινε προπονητής της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι: Γρομητσάρης, Γκόλιας και Γκοΐκοβιτς ή Χούμπτσεφ, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ οι: Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς και ο Πίτι σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στα πλάγια θα βρίσκονται ο Ντέλετιτς με τον Χούμπτσεφ(ο Γκοΐκοβιτς θα γίνει σέντερ μπακ) ή ο Καρανίκας με τον Ντέλετιτς(θα παίξει ο Χούμπτσεφ σέντερ μπακ) ή ο Κούνιτς με τον Χούμπτσεφ(ο Ντέλετιτς θα παίξει τότε στην επίθεση).

Τέλος δίπλα στον Κούνιτς θα παίξει ο Ντέλετιτς ή ο Μορσί ή ο Νούνιτς.

Στην αποστολή ο Αντωνίου συμπεριέλαβε και τους νεαποκτηθέντες Τριποτσέρη και Ακόστα. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του προπονητή δεν βρίσκονται οι τραυματίες Μόρας, Ζίζιτς και Κάσσος.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Σωτήρης Αντωνίου είναι οι Κρίστινσον, Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Ακόστα, Σαχίτι, Μορσί, Φρίουι, Κούνιτς και Λεοζίνιο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. που θα γίνει σήμερα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (κατέλυσε σε ξενοδοχείο), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Τριάντα φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ο Άρης και η ΑΕΛ, σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι μετρούν 19 νίκες, οι «βυσσινί» 2, ενώ 9 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί ο Άρης με 53-20. Η τελευταία νίκη της ΑΕΛ σημειώθηκε στις 11 Απριλίου του 1993, για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής, όταν η ΑΕΛ επικρατούσε με σκορ 2-1 του Άρη, στο γήπεδο Χαριλάου, με σκόρερ τους Ντα Σίλβα στο 35ο λεπτό και Προβίδα στο 87ο λεπτό, ενώ για τον Άρη είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μιλόγεβιτς στο 76ο λεπτό.

ΜΟΝΟ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ

Μόνο με φιλάθλους του Άρη θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι καθώς υπήρξε απαγόρευση τόσο οργανωμένης όσο και μεμονωμένης μετακίνησης των οπαδών των «βυσσινί» με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 02-09-2018 και ώρα 19:15 στο Εθνικό Καυταντζόγλειο Στάδιο».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο 34χρονος Γιώργος Τζοβάρας, από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας, θα διευθύνει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη, που θα γίνει στις 19:15 στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2017-2018, στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (28/10/2017) απέναντι στον Λεβαδειακό, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEΛ με σκορ 1-0 και στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο (28/01/2018) για την 19η αγωνιστική. Βοηθοί του ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από τον σύνδεσμο Ανατ. Αττικής και ο Παντελής Σπυρόπουλος επίσης από τον σύνδεσμο Ανατ. Αττικής. Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Σέζος από την Ένωση Κιλκίς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τοπούζης από την Ε.Π.Σ. Τρικάλων.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

19:15 Πανιώνιος - ΠΑΟΚ Novasports 2HD: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), 4ος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), παρ.: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)

19:15 Άρης-ΑΕΛ ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), 4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Τοπούζης (Τρικάλων)

21:30 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 1HD: Φώτιος Φωτιάδης (Καστοριάς), Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Κάκος (Κέρκυρας)

ΑΥΡΙΟ

21:30 Παναιτωλικός-ΟΦΗ ΕΡΤ1 και ΕΡΤ HD: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων), Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

21:30 Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης Novasports 1HD: Ευάγγελος Μανούσος (Αργολίδας), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Τικόζογλου (Μακεδονίας).

*Λόγω της ημιαργίας του Σαββάτου τα αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΟ - Λαμίας, Ατρομήτου-Ξάνθης, Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΚ θα δημοσιευτούν στην «ΕτΔ» μαζί με όλη την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass