Πιο ψηλά για τον αθλητισμό Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΠΣΑΤ

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ-ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 22:04

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρωτοπόρος στον αθλητισμό αλλά στόχος είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά ο πήχης και κυρίως να εκμεταλλευτεί μέσω των αθλητικών διοργανώσεων την αναπτυξιακή πορεία των τοπικών οικονομιών.

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής έγινε συνάντηση του προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται (ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος άλλωστε είναι Ελασσονίτης γαμπρός) και συμφώνησαν στη στενή συνεργασία τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς ο κ. Αγοραστός είναι πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, όσο και σε επίπεδο Θεσσαλίας για την καλύτερη προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής στον τομέα του αθλητισμού που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στην πραγματική οικονομία.

Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική και κυριάρχησαν τα ζητήματα της προαγωγής του αθλητισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω του αθλητικού τουρισμού.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το έργο του στον συγκεκριμένο τομέα που έχει καταστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρώτη αθλητική περιφέρεια της χώρας.

ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΣΑΤ

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κ. Αγοραστό για την αρχή της συνεργασίας του ΠΣΑΤ, με την ΕΝΠΕ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχε συνάντηση στο Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας με μέλη του ΠΣΑΤ, όπου ανέλυσαν προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή της Λάρισας και τον τρόπο ομαλής επίλυσής τους.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass