Ελπιδοφόρο ξεκίνημα της ΑΕΛ Κ-19

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΠΑΜΗ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (1-1)

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 16:54

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της SuperLeague έκανε η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ, η οποία αναδείχτηκε με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ισόπαλη 1-1.


Μπορεί λοιπόν η πρώτη ομάδα να μην κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο Καυταντζόγλειο με αντίπαλο τον Άρη, όμως οι «μικροί» μια ημέρα νωρίτερα στις καθυστερήσεις με γκολ του Λευτέρη Μπάμη, «έκλεψαν» τον βαθμό.
Το παιχνίδι που ήταν αμφίρροπο διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Λακκώματος και ο Άρης κατόρθωσε να προηγηθεί στο 15’ με τέρμα του Χατζηπιρπιρίδη.
Οι «βυσσινί» δεν το έβαλαν κάτω και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία των Χαλάτση και Μπάμη, ο δεύτερος αξιοποίησε τη θαυμάσια πάσα του πρώτου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
 Η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε πιο πριν στις ευκαιρίες που δημιούργησε, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια και τη θέληση των παιδιών, ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Τσακμακίδης , ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ χρησιμοποιώντας αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα καθώς η Κ19 έχει αλλάξει σε σχέση με πέρυσι σε μεγάλο βαθμό. Αυτά τα παιδιά χρειάζεται να δουλέψουν σκληρά, να κάνουν υπομονή και να προσπαθούν από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιώνονται, περιμένοντας να τους δοθεί ευκαιρία για να κάνουν και το βήμα παραπάνω, στην πρώτη ομάδα.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ.κ. Μπούτσικος, Κωνσταντίν, Μεταξιώτης, όλοι από την Ένωση Μακεδονίας.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΡΗΣ (Π. Μελισσάς): Μπαμπούρης, Καλλίδης, Σεγκέργκης, Μουρατίδης, Μπαγκαλιάνης, Παπαγεωργίου, Αξινιάρης (80’ Μπαλικτσής), Ψωματάκης (55’ Τράκας), Χατζηπιρπιρίδης, Μπακούτσης (65’ Σιούτας), Κοντοπούλης.
ΑΕΛ (Γ. Τσακμακίδης): Μισηρλής, Πλατάνας, Μασούρας (85’ Φουρκιώτης Μ.), Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Μπάμης, Δάχτυλας, Βαφειάδης, Διγκόζης (55’ Μαλάκος), Πινακάς (75’ λ.τ. Κουτσούκης), Χαλάτσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass