Eχασε η ΑΕΛ αλλά πολλά μπορεί να κερδίσει στη συνέχεια

ΑΝ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 22:07

Την πρώτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Super League υπέστη προχθές η ΑΕΛ στο Καυταντζόγλειο από τον Άρη με 2-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο, από το 70’ έως το 75’.


Οι «βυσσινί» στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος έδειχναν ικανοί μέχρι εκείνο το σημείο πως μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός πως ο αντίπαλός τους πίεζε περισσότερο, όσο περνούσε η ώρα και έμενε το 0-0.
Δυστυχώς μέσα σε πέντε λεπτά η ΑΕΛ «λύγισε» στην πίεση των τυπικά γηπεδούχων και δύο ατομικά λάθη που έγιναν στον αμυντικό τομέα, είχαν ως αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να πετύχουν τη δεύτερη φετινή νίκη τους μετά το 0-3 της πρεμιέρας στη Λαμία και να δείχνουν δυνατοί τη φετινή σεζόν.
Η ΑΕΛ έχασε ένα παιχνίδι, όμως πολλά μπορεί να κερδίσει στη συνέχεια αν αποφύγει λάθη και έχει αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που δημιουργεί.
Και στον προχθεσινό αγώνα η μεγάλη ευκαιρία δόθηκε για τη λαρισινή ομάδα στο 65’με τον Γκοΐκοβιτς για να προηγηθεί και καθώς δεν έγινε το 0-1, στο 70’ ο Άρης πέτυχε το 1-0 και στο 75’ το 2-0.
Σίγουρα η ήττα αυτή μετρίασε τη χαρά από τη νικηφόρα πρεμιέρα στην Αθήνα επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητευθεί ο κόσμος.
Σε μόλις δύο αγωνιστικές δεν μπορούμε να διαμορφώσουμε μια πλήρη εικόνα για τις δυνατότητες της ομάδας και να βγάζουμε συμπεράσματα, καθώς η φετινή ΑΕΛ δείχνει πως έχει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της που μπορεί να την οδηγήσουν σε μια καλή θέση στη βαθμολογία και να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των φιλάθλων της.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Στο... κακό πεντάλεπτο επικεντρώθηκε στην ομιλία του προς τους παίκτες χθες ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής: «Έγινε όντως μια καλή προσπάθεια από όλους σας, όμως ένα «νεκρό» πεντάλεπτο, μας στοίχισε. Χρειάζεται να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το 60’ έπρεπε να αντιδράσουμε πιο ψύχραιμα στην πίεση και να μην δείξουμε σημάδια οπισθοχώρησης.
Ξεχνάμε από σήμερα αυτό το παιχνίδι, βλέπουμε μπροστά, πιστεύω πάρα πολύ σε όλους σας διότι δουλεύετε με πολλή διάθεση και τα αποτελέσματα θα φανούν, στους αγώνες που ακολουθούν».
Σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό και αύριο θα επανέλθουν στις προπονήσεις.
*Όσον αφορά στα προβλήματα, ο Μόρσι που είχε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Απόλλωνα και γι’αυτό χρησιμοποιήθηκε για λίγο στον αγώνα με τον Άρη ακολούθησε χθες συντηρητικό πρόγραμμα, οι Τριποτσέρης, Λεοζίνιο, Ακόστα ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και οι τραυματίες Ζίζιτς, Μόρας, Κάσσος, ατομικό πρόγραμμα.

 

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ
Μπορεί να μην έχουμε αγωνιστική δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, όμως η ΑΕΛ θα δώσει δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια, προετοιμαζόμενη για τον εντός έδρας αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα αγωνιστεί στις 5.30 το απόγευμα στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή και την επόμενη ημέρα, την Κυριακή 9 του μηνός θα παίξει στη Νίκαια με τον Ιωνικό, στις 20:00, παιχνίδι στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν νέοι παίκτες της πρώτης ομάδας και ποδοσφαιριστές από την Κ-19.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass