Super League και ΕΠΟ καταθέτουν υπομνήματα

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΟΡΙΑ - ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 15:30

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η απόφαση για την κόντρα ανάμεσα στη Super League και την ΕΠΟ όσον αφορά στον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν - προβιβαστούν στην και από τη Football League.

Προθεσμία μέχρι αύριο Παρασκευή (7/9, 15:30) πήραν Super League και ΕΠΟ για να καταθέσουν τα υπομνήματά τους για την κόντρα που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν - προβιβαστούν στην και από τη Football League.

Χθες συζητήθηκε η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με τη νέα σύνθεσή του. Η πλευρά της Super League χαρακτήρισε ως «πραξικόπημα» και «παραβίαση άτυπης κι άγραφης συμφωνίας» την απόφαση της ΕΠΟ να γίνει μπαράζ του 13ου της πρώτης κατηγορίας με τον 2ο της δεύτερης στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να βγει η αριθμητική των 14 ομάδων για τη σεζόν 2019-20. Συμπλήρωσε παράλληλα ότι η Football League δεν κατέθεσε έγκαιρα προκήρυξη αλλά σχέδιο προκήρυξης.

Από την πλευρά της ΕΠΟ, η παρέμβασή της αιτιολογήθηκε από την ύπαρξη - κατά την ίδια - δύο προκηρύξεων. Μία της Super League και μία της Football League. Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση αναμένεται να ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ώστε να γνωρίζουν οι ομάδες πρώτης και δεύτερης εθνικής κατηγορίας τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν - προβιβαστούν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass