Κανονικά στο πρόγραμμα και ο Μαρσέλ Μόρσι

-ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ -ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΙΣ 18:15

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 22:16

Το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ηρακλή που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Καυτατζόγλειο, ματαιώθηκε λόγω εγκαινίων της ΔΕΘ, όπως υποστήριξαν οι Θεσσαλονικείς.

Δεν κατέστη λοιπόν δυνατή η εξασφάλιση άδειας τέλεσης του αγώνα και η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση που εκφράζει την αγανάκτησή της, ενημερώνοντας παράλληλα πως θα ψάξει για άλλον αντίπαλο, εκείνη την ημερομηνία. Αναλυτικά επισημαίνει τα εξής: «Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτησή της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυτατζόγλειο.

Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό τη συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο».

*Από αγωνιστικής πλευράς, χθες ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα ο Αιγύπτιος Μαρσέλ Μόρσι , που είχε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση και υπολογίζεται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Τριποτσέρης, Λεοζίνιο, Ακόστα ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ανεβάζοντας στροφές, ενώ οι τραυματίες Ζίζιτς, Μόρας, Κάσσος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Πινακάς, ο οποίος αγωνίστηκε με την Κ-19, κόντρα στον Άρη.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Αργά το βράδυ έγινε γνωστό πως βρέθηκε αντίπαλος για το Σάββατο και η ΑΕΛ θα παίξει στις 18:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με τον Ολυμπιακό.

Μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Football League την καινούργια σεζόν 2018-2019, έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους «βυσσινί», ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου(18:15), για την 3η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΑΕΛ μετά τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για το Σάββατο το απόγευμα, αποδέχθηκε την πρόταση της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα το Σάββατο 8/9 και ώρα 18:15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο».

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έκτακτο δ.σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ στα γραφεία της, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το πέρας της συνεδρίασης του συμβουλίου, αναφέρονται τα εξής: «Συνεδρίασε με την παρουσία όλων των μελών, πλην του κ. Τσιαπάλα ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για προσωπικό του θέμα, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Λιόντος, οι αντιπρόεδροι Παλαιοχωρλίδης, Πουλαράκης, Σόφης, Ντελόπουλος και το μέλος κ. Τάκας.

Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες και ο κ. Κούγιας, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Μάρκου, ο οικονομικός διευθυντής κ. Χριστακόπουλος και ο εκπρόσωπος Τύπου κ. Καλογιάννης.

Στη συνεδρίαση οι κ.κ. Κούγιας, Μάρκου και Χριστακόπουλος ενημέρωσαν τα μέλη του ΔΣ για τα εξής θέματα:

1. Προβλεπόμενα έσοδα της ΠΑΕ (τηλεοπτικό συμβόλαιο, χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας, Solidarity, μεταγραφή Μασούρα) για τη σεζόν 2018-19.

2. Κόστος του ρόστερ της ομάδος της σεζόν 2018-19.

3. Ποσά τα οποία απαιτούνται για την εξόφληση όλων των υφισταμένων προσφυγών (Κρίζμαν, Γιοβάνοβιτς, Μλαντένοβιτς, Λαγός).

4. Συζήτηση για την αναγκαιότητα ή μη μεταγραφικής ενίσχυσης.

5. Επαναλειτουργία AEL Radio.

6. Αναζήτηση χώρου (εκτός των γραφείων στην οδό Κύπρου 72) για τη στέγαση όλων των εκδηλώσεων της ΑΕΛ (λέσχη τροπαίων, καφετέρια, μπουτίκ, ραδιόφωνο).

7. Αγωγή - ασφαλιστικά μέτρα κατά εταιρείας La Farm και προσωπικά κατά των Βαγγέλη και Σωτήρη Πλεξίδα για εξόφληση από τη σημερινή ιδιοκτησία υποχρεώσεων 60.000€ προς ΙΚΑ και 20.000€ προς τον Ηλία Κυριακίδη.

8. Διάφορα άλλα θέματα».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass