Απέκτησε τον αμυντικό Μανώλη Μπέρτο η ΑΕΛ

ΕΙΝΑΙ Η 16η ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ (18:15)

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 22:27

Μετά τους Ακόστα και Τριποτσέρη που ήταν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, η ΑΕΛ έκανε μια ακόμη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της.


Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ξανθιώτη δεξιού μπακ Μανώλη Μπέρτου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.
Είναι η 16η μεταγραφή των «βυσσινί» που συνολικά έχουν αποκτήσει μέχρι τώρα τους: Νίκο Καρανίκα, Χρήστο Γρομητσάρη, Πίτι, Σάμι Φριουί, Σουάντ Σαχίτι, Πασχάλη Κάσσο, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, Μπασίμ Μόρσι, Μίλοβαν Πέτροβικ, Νέστορα Γκέκα, Μάρκο Νούνιτς, Πέταρ Κούνιτς, Παναγιώτη Παϊτέρη, Νοέ Ακόστα και Θοδωρή Τριποτσέρη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον Μπέρτο:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 29χρονο Μανώλη Μπέρτο. Ο Μανώλης Μπέρτος έχει ύψος 1,82, αγωνίζεται ως αμυντικός και στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει αγωνιστεί στην Ξάνθη και στον Αστέρα Τρίπολης».

 

ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ
Η ΑΕΛ δεν έχει επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των αγώνων που θα δώσει η Εθνική ομάδα, στο πλαίσιο του Nations League.
Με την ευκαιρία λοιπόν της διακοπής του πρωταθλήματος, οι «βυσσινί» θα παίξουν δύο φιλικά παιχνίδια, σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό Βόλου (18:15) και αύριο στην Αθήνα με τον Ιωνικό (21:00).
Το σημερινό θα είναι ένα δυνατό τεστ για τη λαρισινή ομάδα και μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:15 στο AEL FC ARENA, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου περιμένει στο σημερινό φιλικό να δει τους παίκτες του να ανταποκρίνονται θετικά στα διάφορα σχήματα που θα δοκιμάσει και να αγωνιστούν με σοβαρότητα, ανεξαρτήτως που το παιχνίδι είναι φιλικό και όχι επίσημο.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Γκέκας, Γρομητσάρης, Γκόλιας, Χούπτσεβ, Γκοΐκοβις, Καρανίκας, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσλάβιεβιτς, Πίτι, Λεοζίνιο, Κούνιτς, Νούνιτς, Φριουί και Μόρσι.

 

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΗΤΤΑ
Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, με ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει γνωστό, πως το σημερινό φιλικό με την ΑΕΛ είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Θανάση Βήττα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αποφάσισε να αφιερώσει στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντα παλαιού ποδοσφαιριστή της Θανάση Βήττα το σημερινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Πριν την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του και θα τον τιμήσει με αναμνηστική πλακέτα μέσω της οικογένειάς του.
Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του Βόλου να προσέλθουν στο Πανθεσσαλικό στάδιο να απολαύσουν ένα σπουδαίο φιλικό με μία ομάδα της Super League και παράλληλα να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτόν τον αξέχαστο αθλητή, που τίμησε επί σειρά ετών τα χρώματα της ομάδας μας».
*Αξίζει να αναφερθεί πως ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Βόλου πως οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα φιλοξενηθούν στο βόρειο πέταλο, με νεότερη ανακοίνωση η διοίκηση έκανε γνωστό πως δεν θα διατεθεί ξεχωριστή κερκίδα για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η οριστικοποίηση του προγράμματος των προσεχών αγωνιστικών συνεχίζεται από τη Super League. Χθες ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενώ ήδη έχει γνωστό αυτό της 3ης αγωνιστικής, όπου η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στις 16/9 στο AEL FC ARENA, τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά:

 

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/09
18:15 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ατρόμητος Αθηνών - Α.Ε.Λ.
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/09
16:00 Α.Ο Ξάνθη - Ο.Φ.Η.
19:00 Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός
20:30 Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 24/09
19:00 Παναιτωλικός – Λαμία
19:30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός

 

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 29/09
18:15 Α.Ε.Λ. - Παναιτωλικός
19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/09
16:00 Λαμία - Α.Ο. Ξάνθη
18:15 Λεβαδειακός - Ατρόμητος Αθηνών
19:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 01/10
19:00 Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος

 

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 06/10
18:15 Πανιώνιος – Άρης
19:00 Παναιτωλικός - Λεβαδειακός
20:30 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
ΚΥΡΙΑΚΗ 07/10
16:00 Λαμία - Ο.Φ.Η.
18:15 Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ατρόμητος Αθηνών - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός
ΔΕΥΤΕΡΑ 08/10
19:00 Ξάνθη - Α.Ε.Λ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass