Ο Μαραντόνα προπονητής σε ομάδα Β’ κατηγορίας του Μεξικού

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 21:38

Μετά τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Φουτζαϊράχ (ομάδα Β’ κατηγορίας), ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αποφάσισε να συνεχίσει την προπονητική στο Μεξικό.

Ο «Ντιεγκίτο» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντοράντος Ντε Σιναλόα, όπως τουλάχιστον δήλωσε στο ESPN, ο πρόεδρος του συλλόγου, Χόρχε Αρλμπέρτο Χανκ: «Συμφωνήσαμε και θα έλθει να εργασθεί στην ομάδα μας. Συζητήσαμε με άνεση και συμφωνήσαμε πολύ πιο εύκολο απ’ όσο περίμενα».
Ο διάσημος Αργεντινός που έλαμψε στα γήπεδα επί σειρά ετών και θεωρείται από πολλούς ο κορυφαίος παίκτης στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, δεν κατάφερε να κάνει ανάλογη ή έστω αντίστοιχη καριέρα ως προπονητής. Ωστόσο στα Εμιράτα παρέμεινε αήττητος σε 22 αγώνες (11 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες), όμως παραιτήθηκε επειδή η ομάδα δεν ανέβηκε στην Α’ κατηγορία.
«Καλώς ήλθες Ντιέγκο», αναφέρεται στην ανάρτηση του μεξικανικού συλλόγου στο Twitter για τον 57χρονο Μαραντόνα, που προ μηνών συμφώνησε με τη διοίκηση της Μπρεστ από τη Λευκορωσία, για τη θέση του προέδρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass