Ο αθλητισμός λέει «Stop Bullying»

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ON 3 ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ 4X4 ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 16:30

Ο Εθνικός Λάρισας θέλοντας να συμβάλει στην καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού (bullying) που τείνει να γίνει πραγματική μάστιγα στα σχολεία των παιδιών μας, αποφάσισε να αφιερώσει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά 2018-2019 σ΄ αυτό το σκοπό, με σύνθημα «Stop Bullying».

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει αγώνες 3on3 μπάσκετ, 4x4 μίνι βόλεϊ καθώς και διαγωνισμό σουτ στην πλατεία Πρωτομαγιάς στη Νεράιδα, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 10:30 το πρωί. Το τουρνουά, που έχει γίνει πλέον θεσμός, αφορά αγόρια και κορίτσια δημοτικού για τους αγώνες μπάσκετ, και κορίτσια δημοτικού και γυμνασίου για τους αγώνες βόλεϊ ενώ για πρώτη φορά θα διεξαχθούν αγώνες 3on3 μπάσκετ αποκλειστικά για κορίτσια δημοτικού. Τα παιδιά αναμένεται για άλλη μια φορά να κατακλύσουν τα μικρά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ που οι διοργανωτές θα στήσουν πάνω στην πλατεία για τη διεξαγωγή των αγώνων. Στους μικρούς αθλητές θα δοθούν μπλουζάκια για τους αγώνες, νερά, χυμοί και διπλώματα συμμετοχής, ενώ στους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και κύπελλα. Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο σύλλογος Α.Ο. Πελασγιώτιδας για την προσφορά του στον αθλητισμό ο οποίος και θα συμμετάσχει με δικούς του αθλητές.

Το τουρνουά γίνεται με τη συμβολή – συνεργασία του «Κέντρου Κοινότητας» του Δήμου Λαρισαίων και το «Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Λάρισας» ο σύλλογος θα μοιράζει σε κάθε αγώνα ενημερωτικό υλικό, ενώ θα ακολουθήσουν μέσα στη χρονιά και άλλες δράσεις για αυτό το σκοπό.

Η αρχή γίνεται με τη διοργάνωση του 4ου Τουρνουά basketball 3on3 και mini volleyball 4on4, που είναι αφιερωμένο στο stop bullying.

Για δηλώσεις συμμετοχής όσοι ενδιαφέρονται να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6936-838.374, 6977-351.037 και 6932-765.841.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass