Ο Μάτος «καθάρισε» το ντέρμπι

Εντυπωσιακή νίκη για τον Σμόλικα στο γήπεδο Ελευθερών με 3-1 επί του Ηρακλή - Με δύο γκολ του Μάτου και ένα του Κακαβίτση οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα 3-0 στο Α’ μέρος. Μόνιμος κάτοικος στο «ρετιρέ» ο Αμπελωνιακός που νίκησε στο Βλαχογιάννι 2-0 την τοπική Δόξα. Μεγάλη νίκη της Λάρισας 2012 με 3-1 επί του Αετού Μακρυχωρίου

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2018 22:14

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον χαρισματικό επιθετικό Γιώργο Μάτο, ο Σμόλικας Φαλάνης πέτυχε τη νίκη της ημέρας υποχρεώνοντας τον Ηρακλή Λάρισας στην πρώτη του φετινή ήττα και μάλιστα μέσα στην έδρα του με σκορ 3-1.

Ένα αποτέλεσμα που «γκρέμισε» τους «κυανόλευκους» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής, σε αντίθεση με τον Σμόλικα που συνεχίζει -μαζί με τον Αμπελωνιακό- να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο μέτρησε το πάθος, η αποτελεσματικότητα και η ικανότητα δύο ποδοσφαιριστών, του Γιώργου Μάτου αλλά και του Γιώργου Κακαβίτση, οι οποίοι έβαλαν τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Συγκάτοικος στην κορυφή μαζί με τον Σμόλικα συνεχίζει να είναι ο Αμπελωνιακός που πέρασε χθες από το Βλαχογιάννι κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 2-0, ενώ στην 3η θέση αναρριχήθηκε ο Φαλανιακός μετά το 2-0 επί του Δαμασιακού.
Πολύ σημαντική ήταν η νίκη της Λάρισας 2012 με 3-1 επί του Αετού Μακρυχωρίου. Η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά πήρε το πρώτο φετινό τρίποντο και κέρδισε πολύτιμο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε από την Αμυγδαλέα με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του (0-1), ο Δωτιέας Αγιάς έχοντας για πολλοστή φορά παίκτη-κλειδί τον Γιώργο Τσατσαλίδη νίκησε 3-0 το Κιλελέρ, στο γήπεδο Τυρνάβου Δόξα Αργυροπουλίου και ΠΟΕ μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ τέλος ο Τύρναβος πρόσθεσε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του χωρίς να αγωνιστεί λόγω Κισσάβου Συκουρίου.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δωτιέας Αγιάς- Κιλελέρ    3-0
Αμυγδαλέα-Αχιλλέας Φ.    0-1
Αργυροπούλι-ΠΟ Ελασσόνας    1-1
Λάρισα 2012- Μακρυχώρι    3-1
Τύρναβος 2005 – Συκούριο    3-0 (ά.α.)
Ηρακλής Λάρ.-Σμόλικας     1-3
Φαλανιακός-Δαμασιακός    2-0
Βλαχογιάννι-Αμπελωνιακός    0-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σμόλικας    9-2    12
Αμπελωνιακός    8-1    12
Φαλανιακός    8-2    10
Αχιλλέας Φ.    6-1    9
Ηρακλής Λάρ.    11-7    9
Δωτιέας Αγιάς    6-2    7
Μακρυχώρι    6-4    7
ΠΟ Ελασσόνας    7-5    5
Αργυροπούλι    6-6    5
Τύρναβος 2005    5-5    5
Δαμασιακός    1-4    4
Λάρισα 2012    4-8    3
Κιλελέρ    4-9    3
Βλαχογιάννι    3-9    0
Αμυγδαλέα    1-8    0
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/10, 16:00)
Φαλανιακός    -    Λάρισα 2012
Μακρυχώρι    -    Αμυγδαλέα
Δαμασιακός    -    Τύρναβος 2005
Αχιλλέας Φ.    -    Βλαχογιάννι
Συκούριο    -    Αργυροπούλι (0-3 ά.α.)
Αμπελωνιακός    -    Ηρακλής Λάρ.
ΠΟ Ελασσόνας    -    Δωτιέας Αγιάς
Κιλελέρ    -    Σμόλικας

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΟΥ
Ο Γιώργος Μάτος (που σκόραρε δις) έβαλε την υπογραφή του στη χθεσινή μεγάλη νίκη του Σμόλικα Φαλάνης με 3-1 στο γήπεδο Ελευθερών επί του Ηρακλή Λάρισας, στο ντέρμπι κορυφής της 4ης αγωνιστικής της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μέτρησε κυρίως το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του Βασίλη Μπακογιάννη για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις από το πρώτο μέρος (0-3). Πρώτη ήττα για τον Ηρακλή και τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη, που δεν μπόρεσε να κερδίσει την περσινή του ομάδα.
Σε ό,τι αφορά στο ντέρμπι ο Ηρακλής αν και μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας στα πρώτα λεπτά τον αντίπαλό του, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις επιθετικές του ενέργειες. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας προσπάθησε να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις στο 8’ και στο 12’ από στημένες φάσεις (φάουλ).
Στο 16’ σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους όταν μετά από ενέργεια και σέντρα του Φώτου από τα αριστερά ο Νάστας επιχείρησε απευθείας σουτ, αναγκάζοντας τον Γραβάνη να διώξει σε κόρνερ με διπλή προσπάθεια.
Τελικά στο 29’ σ’ ένα ακόμα φάουλ των φιλοξενουμένων, που εκτέλεσε ο Σκούπρας από τα αριστερά, ο Κακαβίτσης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Καραναστάση να αποτρέψει το γκολ (0-1).
Ο Σμόλικας απείλησε στο 34’ με τον Μάτο, το ανάποδο ψαλιδάκι του οποίου πέρασε λίγο έξω από τη αριστερή συμβολή των δοκών της αντίπαλης εστίας.
Ό,τι όμως δεν μπόρεσε να πετύχει στην προηγούμενη φάση ο Μάτος, το έκανε τρία λεπτά αργότερα, όταν με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλιδάκι μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2.
Και σαν μην έφτανε αυτό στο 40’ μετά από σέντρα του Σέντζα από τα δεξιά, με προβολή ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
Η κατάσταση έγινε πάρα πολύ δύσκολη για τον Ηρακλή που προσπάθησε για το γκολ, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Γκιουρσάνη στο 41’ (βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει) και στο 45’ (επιχείρησε ανάποδο ψαλιδάκι αλλά ο Γραβάνης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ).
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα και να διαφυλάξουν τα νώτα τους, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής πίεσε για να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.
Στο 56’ ο Σμόλικας έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δ. Μανακούσιος. Ήταν μία απόφαση του διαιτητή κ. Γκάγκα, την οποία αμφισβήτησαν έντονα οι άνθρωποι του Σμόλικα.
Στο 81’ ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Φώτος επιχείρησε κοντινή κεφαλιά, ο Γραβάνης αρχικά απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 86’ όταν μετά από κόρνερ του Νάστα, ο Ν. Φορτομάρης με κεφαλιά μείωσε σε 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γκάγκας θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Τα όποια λάθη δεν επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Βοηθοί του ήταν οι κ. Μπουρονίκος και Γακρέλης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Πατσής (68’ Καπετάνιος), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Λάμπρου (57’ Ν. Φορτομάρης), Ντιντής (57’ Γκατζούλης), Γκιουρσάνης, Νάστας, Φώτος, Ζαφειρίου, Ρέψης (57’ Χρηστίδης).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σέντζας (76’ λ.τ. Γκαλμπογκίνης), Σκούπρας, Θ. Μανακούσιος, Μπέτσης, Μακρής (74’ λ.τ. Σπανός), Μολάς, Μάτος (58’ Κόκκινος), Δ. Μανακούσιος, Κακαβίτσης.

 

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ «ΡΕΤΙΡΕ» Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Την τέταρτη σερί νίκη (σε ισάριθμα παιχνίδια) πέτυχε ο Αμπελωνιακός αυτή τη φορά μέσα στο Βλαχογιάννι με 2-0 επί της τοπικής Δόξας. Έτσι οι «πράσινοι» του Κώστα Μαντζιώκα βρίσκονται σταθερά στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος και άσκησαν πίεση στον αντίπαλό τους δημιουργώντας τις δικές τους καλές στιγμές.
Στην επανάληψη όμως ο Αμπελωνιακός ανέβασε στροφές και στο 55’ ο Βούκιας με εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 0-1, ενώ στο 67’ ο Αλεξανδρής με πέναλτι (το κέρδισε ο Παπαγεωργίου από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Χριστιανίδης (78’ Λάκης), Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου, Βίδρας, Γκουρομπίνος (78’ Γεωργούλης), Ιγγλέζος, Μπαντής (58’ λ.τ. Θανασούλης), Αλεξίου (68’ Πέτρου).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Χατζήνας, Λιάκος, Γούτος, Νικολακούλης, Αλεξόπουλος, Φλέγγας, Χατζούλης, Καρυπίδης (53’ Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής (74’ Βαλατσός), Μπέλτσιος (84’ Τεκέδης), Βούκιας (68’ Ψύρρας).

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΡ. ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ
Την επιστροφή του Βρασίδα Κοντοθανάση μετά από έναν χρόνο στη Δόξα Βλαχογιαννίου ανακοίνωσε η διοίκηση του Συλλόγου. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Επιστροφή μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου και στην «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνική για τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή Βρασίδα Κοντοθανάση.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με βιογραφικό σε επαγγελματικό επίπεδο εθνικών κατηγοριών, επέστρεψε στη νεανική, σε μέσο όρο ηλικίας, Δόξα Βλαχογιαννίου και η συμβολή του για τους νεαρούς της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας θα είναι σίγουρα πολύτιμη και ουσιώδης.
Το Δ.Σ. και οι προπονητές καλωσορίζουν τον Βρασίδα και του εύχονται καλή ποδοσφαιρική χρονιά, πάντα με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα».

 

ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Νίκη που τον φέρνει κοντά στο δίδυμο των πρωτοπόρων πέτυχε ο Φαλανιακός με 2-0 επί του Δαμασιακού. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 7’ όταν μετά από φάουλ του Τσιάκου η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου μέσα στη μεγάλη περιοχή για να καταλογιστεί πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Β. Λυγούρας, αλλά ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε.
Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 14’ όταν ο Γ. Πανταζής με φάουλ έγραψε έτσι το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση, τη μία στο 30’ με τον Νάτση να σημαδεύει με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και την άλλη στο 35’ με τον Ντόκο, επίσης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Ο Φαλανιακός σφράγισε τη νίκη του στο 58’ όταν ο Λεσάι με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάνικου διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς-Μ. Μαλαμάς): Μπιμπλιτζής, Μάνικος, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ. (85’ Ντανίκας), Μπλέντι, Ιωαννίδης (66’ Πανταζής Ηλ), Τσιάκος (59’ Λυγούρας Χρ.), Λεσάι (85’ Αλατάς).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργατζιάς, Αμπατζίδης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Γκαντρής (80’ Τσεκούρας), Νάτσης (70’ Τσιάλτας), Μουσιάρης, Λέτσιος Αγγ. (25’ Μπακαΐμης), Λούτσος, Σουγλής (61’ Καλφούντζος).

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 2012
Η Λάρισα 2012 πανηγύρισε την πρώτη της νίκη η οποία επετεύχθη με ανατροπή επί του Αετού Μακρυχωρίου. Οι φιλοξενούμενοι που υπέστησαν την πρώτη του ήττα άνοιξαν το σκορ στο 42’ με την κεφαλιά του Φουσίκα μετά από φάουλ του Κυριάκου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και στο 47’ με τον Δ. Κίτσιο ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ στο 53’ ο Τσιαμούρας με πλασέ έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στη Λάρισα 2012.
Στο 60’ ο Ντ. Μπόντε με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη της ομάδας του.
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Καρομηλάς): Παπαζήσης, Κίτσιος Π. (90’ Φλώρος Ν.), Δημόπουλος, Κουκουτσέλος, Κόκκινος, Μπόντε Π., Ευθυμίου, Πάσιος (75’ Βλιώρας), Μπόντε Ντ., Κίτσιος Δ., Τσιαμούρας (70’ Φλώρος Αντ.).
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Φιλιππούλης (46’ Καλούσης), Μάρκο, Γκαμπέτας, Κλούρας (53’ Κατσής), Κυριάκος, Αντωνόπουλος, Φουσίκας, Μαλάκος (46’ Πούτας), Τσιούτσιας (72’ Τζίκα).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Δεύτερη σερί νίκη στο δεύτερο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι αυτή τη φορά επί του Κιλελέρ πέτυχε ο Δωτιέας Αγιάς με 3-0. Πρωταγωνιστές των γηπεδούχων οι Γιώργος Τσατσαλίδης και Θωμάς Τσιρογιάννης που ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.
Στο 22’ ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, στο 62’ σε αντεπίθεση ο Γελαλής έβγαλε την ασίστ στον Τσιρογιάννη και ο τελευταίος διπλασίασε τα τέρματα του Δωτιέα, ενώ στο 80’ ο Τσατσαλίδης με σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γούτος, Ντελής, Κορλός, Φουκαλάς (17’ Ποτόσογλου), Μπαλαμώτης, Ντακούλας (66’ λ.τ. Βλάχος), Τσατσαλίδης, Σβερκούλης (58’ Τσιρογιάννης), Γελαλής (88’ Χαλδούπης), Πασιάς.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης): Καρυώτης, Κολοβός (46’ Σπανός), Μίλι, Παλάσκας, Κολιός, Καρακάνος, Τάχας (70’ Φαρμάκας), Γαγάρας (46’ Ζιόμπουρας), Παπαχρήστος, Καρβούνης, Κουσιώρας (79’ Κασιός).

 

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, Δόξα Αργυροπουλίου και Π.Ο. Ελασσόνας μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Καραγκούνη, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 75’ με το κοντινό σουτ του Ραμάι, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Κουρμπάτι.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Δαούλας, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Μπαχτσιβάνος, Περήφανος, Χατζής, Σαΐτης, Γκαραγκούνης (55’ Βουγιατζής), Ραμάι, Φουρτούνας (72’ Χατζηγρηγορίου Ρ.), Τσιάγκος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Νταμπώσης (82’ Σακοράφας), Σιαφαρίκας (75’ Παναγιώτου), Σινάπαλος, Κυρίτσης Θ., Πετάνι (70’ Μπαρλαγιάννης), Καλύβας (60’ λ.τ. Κυρίτσης Ι.), Ματούλας, Καραγκούνης.

 

«ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΖΙΩΓΑΣ
Το γκολ του Ζιώγα στο 39’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Αχιλλέα Φαρσάλων στο γήπεδο Αμυγδαλέας επί του τοπικού Αετού (0-1).
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν με τους Παπαδήμου και Φούντα, για να φτάσουμε στο 39’ όταν ο Χριστιανίδης βρήκε πολύ ωραία τον Ζιώγα, ο οποίος ελίχθηκε άψογα και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο Αετός προσπάθησε να βρει τον δρόμο για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας θέλησε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να απειλήσει στην κόντρα.
Τελικά το 1-0 διατηρήθηκε με τον Αχιλλέα να παίρνει τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν στο 80’ ο Μάντζαρης (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) και στο 87’ ο Βαρλάγκας (επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα). Για ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος στον Ντάλα έκαναν λόγω οι του Αετού.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής (70’ Παπακωστούλης), Βαρλάγκας, Περδίκης, Πρατσίλας, Μπακοστέργιος (75’ Φιλίππου), Ανδριανόπουλος, Παρασκεούδης, Φούντας, Ντάλας, Παπαδήμου (60’ Καλογιάννης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Κουτσογιαννούλης, Τλούπας, Μάντζαρης, Καρβούνης (64’ Πετράκης), Κατσανάκης, Αλαμάνης (46’ Κομισόπουλος), Ταστεμερίδης, Κούμρια (60’ Παπακωνσταντίνου), Γιαννολόπουλος, Χριστιανίδης, Ζιώγας (83’ Σαμαράς).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass