Με ανατροπή ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ντέρμπι τον Αρη

* Χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε ο Πρίγιοβιτς * Ο ΟΦΗ κέρδισε τον Ολυμπιακό 1-0 στην έκπληξη της αγωνιστικής

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2018 16:43

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, που μετά από 4 χρόνια αποτέλεσε το «κυρίως πιάτο» της 7ης αγωνιστικής της Super League, έληξε με μεγάλο νικητή τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο», που πήρε τη νίκη στο τέλος της αναμέτρησης (1-2) με σκόρερ τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Άρης, αν και σκόραρε πρώτος στο 2' με τον Γκαρσία, δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είχε πρωταγωνιστή τον Σέρβο διεθνή, που σκόραρε δύο φορές. Αρχικά στο 36' με πέναλτι και για δεύτερη φορά στο 84' με προβολή. Ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 65', όταν ο Γιουνές εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Πασχαλάκης.

Διαιτητής: Ντανιέλε Ντόβερι (Ιταλία)

Κίτρινες: Βαλεριάνος, Μπάσα, Σιώπης - Πρίγιοβιτς, Κάνιας, Ουάρντα, Βέρνμπλουμ, Βιεϊρίνια, Μπίσεσβαρ

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Μπάσα (54' Ματίγια), Μαβράι, Βέλεθ (24' Σόουζα), Ντιγκινί, Βαλεριάνος, Γκάμα, Σιωπης, Γκαρσία, Γιουνές (71' Ναζλίδης).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (46' Ουάρντα), Πέλκας (62' Ελ Καντουρί), Πρίγιοβιτς (85' Καρέλης).

Ο ΟΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΣΕ ΗΤΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ

Χάρη σε γκολ του Βουό στο 35ο λεπτό, ο ΟΦΗ έκανε την έκπληξη της 7ης αγωνιστικής της Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ομάδα του Ηρακλείου πανηγύρισε την πρώτη νίκη της μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ αντίθετα οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και απέχουν πλέον έξι βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε και ένα οριζόντιο δοκάρι(43΄) με τον Τσιμίκα.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Πλατέλλας, Νάστος, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς - Ποντένσε, Μιράντα, Γκιγιέρμε

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Κουτσιανικούλης (77΄ Κομεσίδης), Βουό (81΄ Αραβίδης), Πλατέλλας, Κυριακίδης, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο, Κοροβέσης (68΄ Κοιλιάρας), Ποτουρίδης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Μεριά, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Καμαρά (46΄ Φετφατζίδης), Γκιγιέρμε, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Μάνος), Τουρέ (46΄ Νάτχο), Ποντένσε, Γκερέρο

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,

Η ΞΑΝΘΗ ΤΑ ΓΚΟΛ…      

Ο Λεβαδειακός είχε τις ευκαιρίες και τα δοκάρια, η Ξάνθη, όμως, τα γκολ και το ματς στη Λιβαδειά έληξε με νίκη της ακριτικής ομάδας με 2-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Βοιωτίας είχε δύο δοκάρια(37΄, 50’Ιωαννίδης), ήταν άτυχη και συμπλήρωσε τις πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Μπαξεβανίδη (45') και Γέντρισεκ (70' πεν). Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Σουμπίνιο.

Ο διαιτητής του αγώνα ο Γεώργιος Βρέσκας έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μητρόπουλο, Όμο - Μελισσόπουλο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Φαβάρο (62' Μαρκόβσκι), Παντελιάδης (87' Στανόγεβιτς), Ομο, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (72' Καθάριος).

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Σιλά, Ντε Λούκας, Κοβάτσεβιτς, Κίκε (52' Κάστρο), Ντουρίτσκοβιτς (85' Αλμέιδα), Μπρίτο (73' Μελισσόπουλος), Γέντρισεκ.

ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΑΕΚ

Με το μυαλό στην Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως έπαιξε η ΑΕΚ και το μόνο που κρατάει από το ματς στη Ριζούπολη, είναι η νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που υποδέχεται αύριο την πρωταθλήτρια Γερμανίας στο ΟΑΚΑ για το Champions League, ήταν μέτρια, ίσως και να κράτησε δυνάμεις, αλλά η ουσία είναι πως πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με τα γκολ των Μάνταλου (37') και Λιβάϊα (85').

Ο διαιτητής του ματς, Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Οριουέλα - Σιμόες, Λιβάϊα, Γκάλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Οριουέλα, Κονέ, Γκίνο, Ντ' Ούρσο (79' Γκονζάλες), Μπεντινέλι, Ακόστα (76' Σικαμπάλα), Τριάδης.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μπακασέτας (75' Μπογέ), Μοράν (46' Αλεφ), Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάϊα, Πόνσε (61' Κλωναρίδης).

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»

Με δύο γκολ του Μάζουρεκ, ένα σε κάθε ημίχρονο, στο 43' και το 95', ο Παναιτωλικός «άλωσε» την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, όντας καλύτερος από τους νευρικούς και «άσφαιρους» γηπεδούχους, που είχαν μερικές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τις αξιοποίησαν.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Αποστολόπουλος, Αθανασιάδης, Λίλα, Γιάκος - Ρότσα, Μαλής, Χαντάκιας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46΄ Αποστολόπουλος), Μιχαήλ, Γιάκος, Κριζμάν, Λίλα, Κουκούμπα, Κούζικ (60΄ Βιντάλ), Ξύδας (69΄ Αθανασιάδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (73΄ Xαντάκιας), Ρότσα, Λουσέρο, Πάουλο, Ντίας, Μάσουρεκ, Γουϊλιαν (68΄ Μάνα), Μοράρ (79΄ Καμαρά).

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σ' ένα ακόμη παιχνίδι τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη τα κατάφεραν πάλι, αφού στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 7ης αγωνιστικής της Super League, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0, στο Ολυμπιακό στάδιο, και συνεχίζει να κοιτά ψηλά, με έξι νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό του. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στο 72ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ, έξω από την περιοχή. Ο Παναθηναϊκός είχε και ένα δοκάρι στο 6ο λεπτό, με τον Καμπετσή.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Κολοβέτσιο - Μπανανά, Κόρμπο, Κεϊτά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (77' Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (82' Σέχου), Μακέντα, Καμπέτσης (63' Χατζηθεοδωρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89' Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 7ης αγωνιστικής της Super League:

*Παναθηναϊκός-Πανιώνιος    1-0

(72' Χατζηθεοδωρίδης)

*ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός            0-2

(43', 90+6' Μάζουρεκ)

*Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ     0-2

(37' Μάνταλος, 85' Λιβάϊα)

*ΑΕΛ-Λαμία   1-2

(30' Ντέλετιτς - 48' Μπαράλες, 65' Επστάιν)

*Λεβαδειακός-Ξάνθη            1-2

(90+1' Σουμπίνιο - 45' Μπαξεβανίδης, 70'πεν. Γέντρισεκ)

*Αρης-ΠΑΟΚ 1-2

(2' Ματέο Γκαρσία - 36'πεν., 84' Πρίγιοβιτς)

*ΟΦΗ-Ολυμπιακός    1-0

(35' Βουό)

*Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης       Σήμερα (19:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 7 αγώνες)

 1. ΠΑΟΚ        19

 2. Ατρόμητος 16 -6αγ.

 3. ΑΕΚ           13

 . Ολυμπιακός            13

 . Παναθηναϊκός         13

 6. Άρης          12

 . Ξάνθη          12

 8. Παναιτωλικός        11

 9. Πανιώνιος 7

10. Λαμία       6

 . ΑΕΛ 6

 . ΠΑΣ Γιάννινα           6

13. ΟΦΗ         5

14. Αστέρας Τρίπολης          4 -6αγ.

15. Λεβαδειακός       3

16. Απόλλων Σμύρνης         0

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με -2 βαθμούς.

* Από την ΑΕΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

17:15 ΑΕΛ-ΟΦΗ (AEL FC Arena) NOVA

19:00 Λαμία-Λεβαδειακός (ΔΑΚ Λαμίας) ΕΡΤ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

17:15 Πανιώνιος-Ατρόμητος (Γηπ. Πανιωνίου) NOVA

19:00 Παναιτωλικός-Αστέρας Τριπ. (Γηπ. Παναιτωλικού) ΕΡΤ

19:30 ΑΕΚ-Άρης (ΟΑΚΑ) NOVA

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

19:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (Ξάνθη Arena) ΕΡΤ

19:30 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης («Γ. Καραϊσκάκης») NOVA

21:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Γηπ. Τούμπας) NOVA

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass