ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΛ

Στα «βυσσινί» Παπανικολάου, Αθανασόπουλος

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2015 10:56

 

Δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στους «βυσσινί» λοιπόν θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Χρήστος Παπανικολάου, έχοντας φορέσει τη φανέλα της ομάδας και στην Α1 κατηγορία. Ο Χρήστος Παπανικολάου, γεννήθηκε στις 15/01/1985, έχει ύψος 1,95 μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την επιστροφή μου στην πόλη της Λάρισας. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ΑΕΛ έδειξαν ότι ήθελαν να συνεργαστούμε και με κέρδισαν με τη διάθεσή τους να πετύχουμε κάτι καλό τη φετινή χρονιά. Και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Χρήστος Παπανικολάου, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ στο βιογραφικό του καταγράφονται οι ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης, της ΜΕΝΤ, της ΑΕΛ ΓΣ, της Καβάλας και του Ηρακλείου.

ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΦΗΒΩΝ

«Έρχομαι στην ομάδα της καρδιάς μου. Υγεία να έχουμε και θα πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα δυναμώσει περισσότερο». Με αυτά τα λόγια ο Κώστας Αθανασόπουλος, πρωταθλητής Ελλάδος Εφήβων το 1999 με την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας, ετοιμάζεται με τη σειρά του να αγωνιστεί στην ΑΕΛ. «Ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω. Και είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΑΕΛ, μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική. Και με τον κόσμο στο πλευρό μας πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να δείξουμε για μία ακόμη φορά ότι η ομάδα της Λάρισας, με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορεί να πετύχει πολλά» πρόσθεσε ο ύψους 1,98 μ. φόργουορντ, που τα τελευταία χρόνια ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ομάδας του Φοίνικα Λάρισας. Η εμπειρία του Κώστα εξάλλου είναι αδιαμφισβήτητη, έχοντας φορέσει επίσης τις φανέλες των Γ.Σ. Λάρισας, ΕΑΛ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αίολου Τρικάλων και Αστέρα Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass