ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε η Σπυροπούλου στην Ολύμπια

* ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2011 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 24 Σεπ 2015 13:29
Ευχάριστη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη γυναικεία ομάδα της Ολύμπια καθώς ανανέωσε η Μαρία Σπυροπούλου. Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός Σάββας Αραπατσάνης θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα φορά την 4η σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος – παρά το γεγονός πως έλειψε για έξι ματς-. Στόχος της νέας χρονιάς θα είναι φυσικά να επανέλθει στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.
* Εν τω μεταξύ, με επιτυχία τελείωσε το μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας αθλητών της Sports Academy Larisas και της Ολύμπια καθώς οι νεαροί αθλητές αποκόμισαν πολλές εμπειρίες, καθώς υπήρξε η καλλιέργεια δεξιοτήτων και η προπόνηση κοντά σε έμπειρους και αναγνωρισμένους αθλητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ο Κόμματος Νέστορας, Τσιάρας Γιώργος, Αγγελακόπουλος Βασίλης, Σπανούλης Δημήτρης, Βαβάτσικος Γιάννης, Σουφλιάς Θανάσης, Δελιχρήστος Δημήτρης.
Η επιτυχία αυτών των προπονήσεων είναι ότι αρκετοί από τους αθλητές που γυμνάστηκαν στις δύο Ακαδημίες, απορροφήθηκαν σε ομάδες κατηγοριών και είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν εκεί. Αυτοί είναι: 1.Μανόλας Περικλής στο Φοίνικα Λάρισας που θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία, 2.Σπανός Βαγγέλης στον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας επίσης στη Γ’ Εθνική, 3.Παρασκευόπουλος Αλέξανδρος στο Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης, 4. Λελούδας Αχιλλέας στη Μεντ Β’ Εθνική, 5. Γοργόλης Γιάννης στον Ικάρο Καλλιθέας και 6. Τσιλούλης Θοδωρής στο Περιστέρι, ομάδες που συμμετέχουν και οι δύο στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Μάλιστα ανακοινώθηκε πως «Η Ακαδημία Sports Academy υπό τη διεύθυνση των Βασίλη Μητσόπουλου, γυμναστή και Νέστορα Κόμματου μπασκετμπολίστα, συνεργάζεται στενά με την Ακαδημία της Ολύμπια. Την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 οι δύο Ακαδημίες με έμπειρους προπονητές από το χώρο της καλαθοσφαίρισης της Λάρισας, θα γυμνάσουν νεαρούς και νεαρές αθλήτριες, θα τους μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ και θα προσπαθήσουν να αναδείξουν το ταλέντο των παιδιών στην άθληση. Μπορούν να εγγραφούν αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2005 και μετά και οι προπονητές που θα αναλάβουν την εκγύμνασή τους είναι: Γιώργος Ζάχος, Σάββας Αραπατσάνης, Θρασύβουλος Λιάγκας και Δελιχρήστος Δημήτρης. Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα αγωνιστικά τμήματα της περιόδου. Πληροφορίες στα τηλ. Κος Θανάσης Κουκούβας 6982-101.538, κ. Ελένη 2410-410.891».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass