ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Καρπενήσι

* ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2008 3:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Τρεις ημέρες έχουν περάσει στο ορεινό Καρπενήσι όπου η ΑΕΛ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και σιγά σιγά ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του, ανεβάζουν τους ρυθμούς.
Χθες το πρόγραμμα περιελάμβανε πάλι δύο προπονήσεις, με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης να βρίσκονται στο επίκεντρο του πρωινού προγράμματος, ενώ το απόγευμα δόθηκε βαρύτητα στον τομέα της τακτικής. Μάτσεϊ Ζουράφσκι και Πέτρος Μπαϊμάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα παράλληλα με τη θεραπεία, ενώ ο γκολκίπερ Ντίνο Σερεμέτ συνέχισε τις ασκήσεις με την μπάλα, αλλά προτιμήθηκε για προληπτικούς λόγους να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα εξαιτίας μικροενοχλήσεων στον ώμο. Ο Παναγιώτης Κατσιαρός ήταν απύρετος χθες, αλλά παρέμεινε εκτός δράσης προκειμένου να ανακτήσει δυνάμεις και να επανέλθει στις προπονήσεις κανονικά από σήμερα.
Χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα Λαμπρόπουλος και Μπανούσης έτρεξαν μόνοι τους και δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας. Στο τελευταίο κομμάτι της πρωινής προπόνησης έτρεξαν επίσης μόνοι τους ο Σαρμιέντο με τον Κυριακίδη. Κάτι που έγινε για προληπτικούς και μόνο λόγους.
Οι ποδοσφαιριστές έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα χωρισμένοι σε τρία γρούπ και παρά την κούραση, είχαν πολύ καλή διάθεση και συνέχισαν τη σκληρή δουλειά στην απογευματινή προπόνηση.
* * *
Εν τω μεταξύ το ερχόμενο Σάββατο οι «βυσσινί» θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, αντιμετωπίζοντας στις 7 μ.μ. (πιθανότατα) τον Αστέρα Τρίπολης που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τρίπολης θα είναι αντίπαλος της ΑΕΛ στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. 
Μέχρι τότε οι προπονήσεις θα είναι διπλές σε καθημερινή βάση, ενώ για την Κυριακή έχει αποφασιστεί ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πισίνα και υδρομασάζ.
 
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 18, 19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
Το «1ο Monsters Camping» στο Στόμιο
* ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της Α.Ε.Λ. «Monsters» καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο τής ομάδας στο «1ο Monsters Camping», που θα πραγματοποιηθεί στις 18, 19 και 20 Ιουλίου στο Στόμιο.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τουρνουά beach football, συναυλία με τα συγκροτήματα «12 χορδές», «Balland» και «69 Kilos», dj set με reggae και raga μουσική και beach party στο beach bar «Baba». Στο «1ο Monsters Camping» θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία των «Ultras Nurnberg 94», που θα ταξιδέψει στην Ελλάδα αποκλειστικά γι’ αυτό το λόγο.
Από σήμερα διατίθενται από τα γραφεία, 7-10 μ.μ. (Περραιβού 8, τηλ. 2410/537.117):
α) Το νέο yearbook της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008.
β) Τα αναμνηστικά t-shirts για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
γ) Το dvd «Οι δρόμοι της φωτιάς» με την ταινία που προβλήθηκε στην εκδήλωση του Συνδέσμου, για την επέτειο του τίτλου τού ’88.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass