Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 15:22

Χωρίς προβλήματα και με πολλά χαμόγελα ξεκίνησε η σχολική χρονιά σ' όλα τα σχολεία της πόλης και επαρχίας Φαρσάλων.

Πιστοί στο ραντεβού τους εκπαιδευτικοί και μαθητές πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινώντας αισιόδοξα τη νέα σχολική χρονιά.

Από νωρίς το πρωί οι αυλές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή Φαρσάλων γέμισαν από μαθητόκοσμο, που μετά τις διακοπές του καλοκαιριού επιστρέφει στα θρανία.

Η "Ε" βρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και 4ο Νηπιαγωγείο Φαρσάλων στον οποίο παρευρέθηκε ο διευθυντής της Α'/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Σωτήρης Βούλγαρης, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους, ανέφερε ότι στα Φάρσαλα δεν υπάρχουν προβλήματα σε εκπαιδευτικό προσωπικό και σε κτιριακές εγκαταστάσεις και οι μαθητές θα πάρουν τα βιβλία τους άμεσα για να μπουν σε λίγες ημέρες σε κανονικούς ρυθμούς διδασκαλίας. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Τριανταφύλλου, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα του σεβασμιότατου μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεου ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "Θέλω σήμερα στις ευχές των γονέων σας και των ανθρώπων που σας αγαπούν, να προσθέσω τις δικές μου ευχές και προσευχές, ώστε ο Χριστός μας να σας δίνει δύναμη, διάθεση για μάθηση, καλή και αγιασμένη ζωή, πρόοδο και να σας διαβεβαιώσω ότι η Ιερά Μητρόπολή μας και εγώ προσωπικά ενδιαφερόμαστε πραγματικά για σας και ελπίζουμε σε σας".

Στα 1ο Γυμνάσιο - 1ο Λύκειο Φαρσάλων τέλεσε τον αγιασμό και απηύθυνε χαιρετισμό ο μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, ενώ παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και άλλοι επίσημοι.

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass