ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

Πανελλήνιο βραβείο σε μαθήτριες στο Μακρυχώρι και στο Συκούριο

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2018 15:05

Πρώτο βραβείο κατέκτησε η από κοινού εργασία, των μαθητριών Κατερίνας Ζησοπούλου, από το δημοτικό σχολείο Μακρυχωρίου και Κατερίνας Τζιούρα από το δημοτικό σχολείο Συκουρίου, με θέμα «Θετικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο», σε πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Διαδικτύου.

Την επίβλεψη της εργασίας και την καθοδήγηση των μαθητριών, ανέλαβε η εκπαιδευτικός Πληροφορικής Χριστίνα Κουτελίδα. Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε κατά την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, όπου οι μαθήτριες και η καθηγήτριά τους παρέλαβαν το βραβείο. Να σημειωθεί ότι η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE με την υποστήριξη της Κομισιόν, με σκοπό να προωθήσει την ασφαλή και θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, ιδιαίτερα ανάμεσα σε παιδιά και νέους ανθρώπους. Τη δεύτερη μέρα της δεύτερης εβδομάδας του δεύτερου μήνα κάθε χρόνο, κατά τον εορτασμό της ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, χιλιάδες άνθρωποι ενώνονται για να αφυπνίσουν σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και δράσεις παγκοσμίως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass