Υποδοχή Ολλανδών μαθητών από το 1ο Λύκειο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2018 15:33

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «Μαρτυρίες από το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο» που εκπονεί το 1ο Λύκειο Ελασσόνας για 2η χρονιά, 14 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί από το Γυμνάσιο CCNV Harderwijk της Ολλανδίας, φιλοξενήθηκαν από τους μαθητές του Λυκείου για μία εβδομάδα (14-20 Απριλίου 2018) στην Ελασσόνα.

Οι μαθητές που φιλοξενήθηκαν από τις οικογένειες μαθητών του Λυκείου, γνώρισαν την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελασσόνας, συνεργάστηκαν με τους μαθητές του σχολείου μας, αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες, παρουσίασαν εργασίες τους και δημούργησαν γέφυρες επικοινωνίας και φιλίας. Τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους οικοδεσπότες μαθητές και καθηγητές, ήταν μια πρωτόγνωρη και ανεκτίμητη εμπειρία. Οι μαθητές και καθηγητές που φιλοξένησαν τους Ολλανδούς επισκέπτες ήταν: Πούτα Έλλη, Τζάνου Ράνια, Ρέντα Κων/να, Χάνδρου Ζωή, Κυρριλίδης Κοσμάς, Τσαβαλιά Ηρώ, Ντούμος Βαγγέλης, Μπαράς Βαγγέλης, Παναγιωτίδης Θωμάς, Αδαμούλα Βασιλική και Σαμαρά Ελένη. Ο διευθυντής και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας του 1ου Λυκείου Ελασσόνας Δημοβέλης Πέτρος, Σδρένια Μαρία, Ψωμιάδης Ευστάθιος, Σαμαρά Ελένη, Αδαμούλα Βασιλική συγχαίρουν όλους τους μαθητές και καθηγητές του σχολείου που συμμετείχαν στις δράσεις και κατάφεραν να ακολουθήσουν το απαιτητικό πρόγραμμα της επίσκεψης με τόση προθυμία και ενθουσιασμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass