Θα αρχίσει η σχολική χρονιά χωρίς σκεπή στο σχολείο;

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 15:20

Στο θέμα της κατασκευής της σκεπής στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, αναφέρονται με ανακοίνωσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αβρανάς και Νίκος Βακράτσας αναφέρει τα εξής: «Ο κίνδυνος να ξεκινήσει άλλη μια νέα σχολική χρονιά χωρίς να έχει κατασκευαστεί η καινούρια σκεπή στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας είναι πλέον ορατός. Πρόκειται για ένα έργο που έχει δημοπρατηθεί αλλά δεν έχει ξεκινήσει και έχουμε μπει στον Αύγουστο. Το ίδιο ισχύει και για τη σκεπή του Γυμναστηρίου του Γυμνασίου - Λυκείου Καλλιθέας.

Δικαιολογημένα εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτύρονται και δεν θα ανεχτούν να ξαναδούν τα παιδιά τους να πηγαίνουν σ' ένα σχολείο με χαλασμένη τη σκεπή και το γυμναστήριο του Γυμνασίου - Λυκείου κλειδωμένο λόγω της επικινδυνότητας της σκεπής.

Το δημοτικό σχολείο φιλοξενεί 150 μαθητές και χρήζει μιας σειράς ακόμη παρεμβάσεων για την καλύτερη λειτουργία του. Εκκρεμούν επιδιορθώσεις βλαβών σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ενώ στο σχολείο δεν υπάρχει παροχή για τριφασικό ρεύμα. Απαιτείται η κατασκευή καινούριων τουαλετών. Σε καμία περίπτωση δεν επαρκούν τέσσερις τουαλέτες (2 αγοριών και 2 κοριτσιών) για 150 παιδιά και μία τουαλέτα(1x1) για τους δασκάλους.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή Ελασσόνας να μας απαντήσει:

-Τι μέτρα θα πάρει ώστε να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή της σκεπής στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας;

- Τι μέτρα θα πάρει για την κατασκευή της σκεπής στο Γυμναστήριο;

- Σε τι ενέργειες θα προβεί ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου;»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass