ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2018 16:26

Τη διενέργεια εξετάσεων πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. Α’ περιόδου του 2018, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τις αρχές Οκτωβρίου 2018 και θα αφορούν τόσο στους παλαιότερους (όλων των ειδικοτήτων) αποφοίτους Ι.Ε.Κ., όσο και στους αποφοίτους των νέων ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ., ανακοινώθηκε από τον ΕΟΠΠΕΠ.


Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων στις «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018», υποβάλλονται έως και τις 3 Σεπτεμβρίου 2018.
Δικαίωμα συμμετοχής:
Στις εξετάσεις συμμετέχουν οι απόφοιτοι Δημοσίων Ι.Ε.Κ., Ι.Ε.Κ. άλλων Υπουργείων ή Οργανισμών ή Ν.Π.Δ.Δ. και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ., που διαθέτουν «Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης» (Β.Ε.Κ.).
Συγκεκριμένα:
Α. Απόφοιτοι παλαιού τύπου Ι.Ε.Κ. του Ν. 2009/1992 όλων των ειδικοτήτων.
Β. Απόφοιτοι νέου τύπου Ι.Ε.Κ. του Ν. 4186/2013.
Γ. Απόφοιτοι των τμημάτων «Στελεχών τουριστικών γραφείων» και «Στελεχών οργάνωσης ψυχαγωγίας», διετούς διάρκειας του Ο.Τ.Ε.Κ., που είχαν ιδρυθεί βάσει του Β.Δ. 151/1971.
Δ. Απόφοιτοι Ι.Ε.Κ. που απέτυχαν σε προηγούμενες εξετάσεις (Πρακτικό ή Θεωρητικό) (μόνο στο μέρος των εξετάσεων στο οποίο απέτυχαν, εφόσον δεν έχουν αποτύχει για δεύτερη φορά σε έξι (6) διαδοχικές εξεταστικές περιόδους).Πρoγραμμα των εξετaσεων
Το οριστικό πρόγραμμα των «Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018» και η κατανομή των υποψηφίων ανά ειδικότητα και Περιφέρεια, θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και την ολοκλήρωση διαδικασίας ελέγχου πληρότητας και επικαιροποίησης των αιτήσεων. Πληροφορίες σε υποψήφιους και σε κάθε ενδιαφερόμενο δίνονται στα τηλέφωνα: 210-2709033, 210-2709117, 210-2709102 και 210-2709181, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα καθώς και στο email: iekexams@eoppep.gr.
Αναλυτικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
(http://www.eoppep.gr)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass