Ενημέρωση για κενά, προσλήψεις αναπληρωτών

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2018 15:18

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, όπου συναντήθηκε με τη διευθύντρια, Ελένη Αναστασοπούλου.

Στη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε από την κ. Αναστασοπούλου «σχετικά με τον αριθμό των εκπαιδευτικών στα σχολεία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και για τα κενά τα οποία προκύπτουν και πιο συγκεκριμένα ότι τα κενά αριθμούν στα 322 στο σύνολο 10.000 εκπαιδευτικών και ότι πρόκειται να καλυφθούν με αναπληρωτές προτού ανοίξουν τα σχολεία».

Επιπλέον, η κ. Αναστασοπούλου τόνισε ότι «έχει ήδη πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με το Υπ. Παιδείας, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός κ. Γαβρόγλου, ενόψει συνεργασίας και ενημέρωσης για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για τους μαθητές αλλά και για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς εξασφαλίζοντας το εκπαιδευτικό τους ωράριο».

Ο βουλευτής υπογράμμισε ότι «πρωταρχικό μέλημα του Υπουργείου Παιδείας είναι η αναγγελία διορισμών και η καλή συνεργασία με σκοπό τη λύση χρόνιων ζητημάτων, έτσι ώστε να επιτευχθεί η αναμόρφωση του Λυκείου ως βασική προϋπόθεση για τη διαμόρφωση των μαθητών και τη συμμετοχή τους ως ενεργοί πολίτες στην κοινωνία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass