Ευκαιρίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο

* Παρουσίαση Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 15:20

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες για Σπουδές στην Κύπρο, θα γίνει στη Λάρισα σήμερα Πέμπτη 30 Αυγούστου και ώρα 8:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE LARISSA επί της οδού Παπαναστασίου 19.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της Κύπρου, αποτελεί την πρώτη επιλογή Ελλήνων φοιτητών στο εξωτερικό, με περισσότερους από 11.000 φοιτητές, προσφέρει σαν ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε 100+ προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα και κοινά προγράμματα σπουδών με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια (ΑΠΘ, ΕΑΠ, Παν/μιο Πατρών). Είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ σαν ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ.

Τα Τμήματα Ιατρικής, Νομικής, Ψυχολογίας, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Παιδαγωγικών, Αθλητισμού, Διαιτολογίας, Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας καθώς και τα εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακά στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, στις Επιστήμες της Αγωγής, στη Δημόσια Διοίκηση, στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης/Ξένης Γλώσσας, στη Νομική, τα Οικονομικά και το ΜΒΑ έχουν καταστεί από τις δημοφιλέστερες επιλογές για τους φοιτητές από την Ελλάδα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει φοιτητικά διαμερίσματα κοντά στην Πανεπιστημιούπολη στη Λευκωσία και ίσως τις ωραιότερες φοιτητικές εστίες της Ευρώπης για τις ανάγκες στέγασης των σπουδαστών που παρακολουθούν με φυσική παρουσία, φοιτητική λέσχη για τη σίτησή τους καθώς και μια σειρά άλλων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών του. Συνδυάζει την υποδειγματική οργάνωση και συνέπεια με την υψηλή ποιότητα σπουδών, προωθεί την έρευνα και την παραγωγή νέας γνώσης, αλλά και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Επιπρόσθετα, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει συνάψει περισσότερες από 400 συμφωνίες με Πανεπιστήμια στο πλαίσιο προγραμμάτων κινητικότητας (λχ Erasmus) με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα www.unic-greece.gr/ ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα Αντιπροσώπευσης του Γραφείου Ελλάδος 801 1000 709 (από σταθερό) και στο 6972 089310 (όλες οι γραμμές).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass