Καλές σπουδές και καλή δύναμη!

ΜΕΡΕΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 22:20

Η χαρά και η συγκίνηση περισσεύουν αυτές τις ημέρες. Τα παιδιά που κατόρθωσαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έχουν την τιμητική τους και από τη Δευτέρα το απόγευμα που ανακοινώθηκαν οι βάσεις , οι πανηγυρισμοί καλά κρατούν.

Ακόμη και στον δρόμο το βλέπει και το ακούει κανείς. Όπου σταθείς και όπου βρεθείς κόσμος που αγκαλιάζεται και ανταλλάσσει συγχαρητήρια. Ίδια εικόνα και στο διαδίκτυο. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook κατακλύστηκε με ευχές για καλές σπουδές, φωτογραφίες επιτυχόντων και αγγελίες για αναζητήσεις διαμερισμάτων στην πόλη που περνούν. Οι καφετέριες γεμάτες με πρωτοετείς φοιτητές που τους ακούς να συζητούν και να κάνουν σχέδια για το πότε θα φύγουν, αν βρήκαν σπίτι, πώς θα το επιπλώσουν. Ωραίες εικόνες, ωραίες μέρες… Εξάλλου, αυτή είναι η δικαίωση των κόπων τους. Η ανταμοιβή για τις ατελείωτες ώρες διαβάσματος και φροντιστηρίων και η ώρα που ανοίγουν τα φτερά τους. Συγκινητική είναι και η εικόνα των γονιών. Στα γραφεία της εφημερίδας φθάνουν γονείς των παιδιών για να φέρουν μια φωτογραφία τους παιδιού τους, να δημοσιεύσουν ένα ευχαριστήριο για τους καθηγητές που στήριξαν τα παιδιά τους. Η χαρά τους δεν κρύβεται, θέλουν να τη μοιραστούν. Καμαρώνουν και με το δίκιο τους. Άλλοι μπερδεύουν τα λόγια τους, άλλοι δεν μπορούν να μιλήσουν από τη συγκίνηση. Δεν χρειάζεται όμως να πούνε και τίποτα, τα μάτια τους τα λένε όλα. Και εμείς λοιπόν με τη σειρά μας δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά «Καλές σπουδές και καλή δύναμη!».

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια των παιδιών του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του ΕΠΑΛ Τυρνάβου που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις φέτος. Μάλιστα οι επιτυχίες των μαθητών του Τομέα Γεωπονίας του ΕΠΑΛ Τυρνάβου σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, συνοδεύονται και από καλή σειρά στις (πρώτες) επιλογές τους.

Επισημαίνεται ότι οι απόφοιτοι του Τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος -πέρα από τη δυνατότητα εισαγωγής τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ- έχουν επίσης τη δυνατότητα να ασχολούνται με νέους τρόπους και μεθόδους παραγωγής ζωοκομικών και γεωργικών προϊόντων, με τις διαδικασίες της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με τη διακίνηση, συντήρηση, τυποποίηση, εμπορία και διαχείριση των γεωργικών και κτηνοτροφικών προϊόντων και ζωοτροφών, την προστασία και αναπαραγωγή των γεωργικών προϊόντων και του ζωικού κεφαλαίου και με την αρχιτεκτονική διαμόρφωση τοπίων και φυσικού περιβάλλοντος. Στο ΕΠΑΛ Τυρνάβου λειτουργούν οι ειδικότητες Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής και Τεχνικός Ζωικής Παραγωγής.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass