Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαρισαίων

EΩΣ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ VOUCHER

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 16:07

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και η ΔΗΚΕΛ υπενθυμίζουν στους γονείς ότι όσοι είναι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Λαρισαίων μπορούν να το εκτυπώσουν από τον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr /παιδικοί σταθμοί 2018-2019/ ειδική εφαρμογή /οριστικά αποτελέσματα 29.07.2018) με εισαγωγή του ΑΦΜ και του κωδικού Πιστοποίησης και να το καταθέσουν στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ (Λευκίππου και Γαριτσίου -Ροδοπούλειο).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι δικαιούχοι πρέπει έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους έως αύριο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου με την υπογραφή της σύμβασης με τον φορέα επιλογή τους. Η σύμβαση υπογράφεται σε τρία αντίτυπα, ένα για τον ωφελούμενο, ένα για τον φορέα και ένα για την ΕΕΤΑΑ.

Επίσης, πρέπει να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του δικαιούχου και να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή από το «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (voucher). Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης των voucher και για τη διευκόλυνση των γονέων για την ολοκλήρωση της διαδικασία εγγραφής οι ωφελούμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από το ειδικό προσωπικό στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ από τις 8:00 ως τις 14:30. Πληροφορίες στη ΔΗΚΕΛ, στο τηλέφωνο 2410 -661 727.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass