ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ένας δρόμος που δεν σώνει ποτέ…

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2017 19:02
 Η πολύπαθη οδός Ποιμενίδη Η πολύπαθη οδός Ποιμενίδη

Οι αντοχές κατοίκων της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο, δοκιμάζονται πλέον στα όριά τους, αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες τους ο δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες.

Όπως γράφει στην «Ε» παθών της περιοχής "έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή εδώ και 13 χρόνια.

Πριν από δύο χρόνια για μία ακόμη – τρίτη- φορά είχαν συγκεντρώσει υπογραφές και απευθύνθηκαν στον δήμο, αλλά ο δρόμος συνεχίζει να παραμένει στην ίδια κατάσταση έως και σήμερα.

Η οδός Ορέστη Ποιμενίδη είναι ένας δρόμος μήκους το πολύ 150 μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή του Λυκείου Λιτοχώρου (τουριστικό μέρος). Ο δρόμος είχε πολύ παλιά ασφαλτοστρωθεί, αλλά η φθορά είναι πλέον παραπάνω από εμφανής. Έτσι οι κάτοικοι μετά από κάθε βροχή αναγκάζονται να ρίχνουν χαλίκι για να μπαζώνουν τις τρύπες, για να μπορούν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αλλά και οι άνθρωποι για να αποφύγουν τραυματισμούς αλλά και φθορές στα αυτοκίνητά τους.

Στη γειτονιά μένουν περίπου 50 οικογένειες, που το καλοκαίρι έρχονται αντιμέτωπες με τη σκόνη και τον χειμώνα με τη λάσπη, ενώ κάθε φορά που βρέχει οι λακκούβες γεμίζουν νερό κάνοντας δύσκολη τη ζωή τους.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Λάππας εξέφρασε τη βούληση να δει άμεσα το ζήτημα προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Η κοροϊδία όμως συνεχίζεται καθόσον δεν είμαστε εκλογείς (ψηφίζουμε Λάρισα , Θεσσαλονίκη , Κατερίνη, Γρεβενά) του Λιτοχώρου. Μετά την τελευταία βροχή του Ιουλίου ο δρόμος χάλασε περισσότερο. Ο Δήμος έριξε λίγο χαλίκι, έκλεισε πρόχειρα την τρύπα κι αυτό ήταν όλο…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass