Βρήκαν ρούχα του δράστη της φωτοβολίδας

• Σημάδια βελτίωσης στην υγεία της 55χρονης δικηγόρου

Δημοσίευση: 22 Νοε 2017 15:58

ΑΘΗΝΑ

Βρέθηκαν, όπως όλα δείχνουν, τα ρούχα που φορούσε ο δράστης που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στην 55χρονη δικηγόρο το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος φέρεται να πέταξε το μπουφάν και το φούτερ του όταν διαπίστωσε πως η φωτοβολίδα που πέταξε καρφώθηκε στο γόνατο της άτυχης δικηγόρου, σε περίπτωση που αυτόπτες μάρτυρες έδιναν περιγραφή.Οι αστυνομικοί βρήκαν επίσης δίπλα στα ρούχα μια αντιασφυξιογόνα μάσκα, γάντια, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι.
Όλα αυτά τα αντικείμενα μαζί με δύο μολότοφ και έναν εκτοξευτήρα ναυτικής φωτοβολίδας έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να απομονώσουν DNA και αποτυπώματα.
Ωστόσο, η βροχή που έπεσε αμέσως μετά τα επεισόδια ενδέχεται να εξαφάνισε τυχόν νέα στοιχεία.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ
Ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες - ένας Έλληνας και ένας Γερμανός -  κατά τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Οι δύο άνδρες απολογήθηκαν την Τρίτη ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή, κατηγορούμενοι για κατοχή εκρηκτικών υλών σε βαθμό κακουργήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες μετείχαν σε ομάδα περίπου 100 νεαρών, οι οποίοι πετούσαν πέτρες και βόμβες μολότοφ. Ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε από τα στοιχεία της δικογραφίας συγκεκριμένη μαρτυρία ότι οι ίδιοι κατείχαν και πετούσαν εκρηκτικά.  Πάντως, στους δύο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.
Συγκεκριμένα, στον Έλληνα κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές τον μήνα και στον Γερμανό κατηγορούμενο εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.
ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ
Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 55χρονης δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, αλλά και σημεία βελτίωσης, διαπιστώνει το νεότερο ιατρικό δελτίο του Ευαγγελισμού, το οποίο αναφέρει:
«Η 55χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και εξακολουθεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.
Σημειώνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, με σημεία αρχικής βελτίωσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass