Μπαλτάκος και Καμμένος ίδρυσαν κόμμα

Με στόχο τη δημιουργία ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου και απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 16:17
Πρόεδρος του νέου πατριωτικού κόμματος  θα είναι ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ  και Γενικός Γραμματέας ο πρώην γραμματέας  της κυβέρνησης Αντ. Σαμαρά Πρόεδρος του νέου πατριωτικού κόμματος θα είναι ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και Γενικός Γραμματέας ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Αντ. Σαμαρά

ΑΘΗΝΑ
Ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος και ο διαγραφείς βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος ίδρυσαν κόμμα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες το απόγευμα αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως σκοπός τους είναι η διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, αλλά και να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση.
Πρόεδρος θα είναι ο Δημήτρης Καμμένος και Γενικός Γραμματέας ο Τάκης Μπαλτάκος.
Απευθύνονται, όπως αναφέρουν, σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».
Η σχετική ανακοίνωση τους αναφέρει:
Ανακοινώνουμε σήμερα την πρόθεσή μας για την ίδρυση ενός δεξιού κόμματος με περαιτέρω σκοπό την διευκόλυνση σχηματισμού ενός ευρύτερου Πατριωτικού Μετώπου, έτσι ώστε αφενός μεν να αποφευχθεί η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε Σλάβους, αφ’ ετέρου δε να απομακρυνθεί από την εξουσία η αριστερή κυβέρνηση, που όχι μόνο προχώρησε σε αυτή την ιεροσυλία, αλλά παράλληλα αποτελεί προφανή τροχοπέδη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Απευθυνόμαστε στους Έλληνες πατριώτες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αντιτίθενται στην παράδοση  του ιερού ονόματος της Μακεδονίας.
Απευθυνόμαστε σε αυτούς που δεν αποδέχονται τον εκφυλισμό της παιδείας και των πατροπαράδοτων αξιών, ηθών και εθίμων του Ελληνικού λαού.
Απευθυνόμαστε σε όσους επιθυμούν την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης στη Χώρα, με αποφασιστική καταστολή της εγκληματικότητας.
Απευθυνόμαστε σε όσους αποστρέφονται τις επιθέσεις κατά της Εκκλησίας και της Ορθοδοξίας.
Απευθυνόμαστε σε όσους δακρύζουν όταν ακούνε τον Εθνικό Ύμνο και το «Μακεδονία ξακουστή».      
Και παρά δύναμιν τολμηταί .
«Θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές. Εμείς απευθυνόμαστε και στον ελληνισμό. Πιστεύω ότι θα δοθεί ψήφος στους αποδήμους» είπε στον ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Καμμένος την Τρίτη.
«Απόλυτο κακό είναι η κυβέρνηση σε κάποια κομμάτια, όπως η Παιδεία, η ασφάλεια, οι μετανάστες κλπ», πρόσθεσε ο διαγραφείς βουλευτής.
«Η συζήτηση που κάναμε με τον κ. Μπαλτάκο είναι ότι έχουμε εμπειρία και καθαρό μυαλό για το τι χρειάζεται η Ελλάδα από εδώ και πέρα. Ο,τι πει ο λαός, μπορεί να μας αποδεχθεί και να μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα έχουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα για ενίσχυση στο νέο κόμμα. Είμαι δεξιός, συντηρητικός άνθρωπος, έχω μάθει να σέβομαι το δάσκαλο, το δήμαρχο, τον πατέρα μου. Οι αριστεροί δεν δείχνουν σεβασμό, δείχνουν μια τάση ανομίας, δείτε τα βιβλία Ιστορίας», είπε ο κ. Καμμένος.ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΕΛ
«Η αυλαία σηκώθηκε, οι μαριονέτες αποκαλύπτονται» σχολιάζει ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχετικά με την ίδρυση νέου κόμματος.
«Ο συνομιλητής της Χρυσής Αυγής, χέρι-χέρι με τον αποστάτη, ετοιμάζονται για την παράστασή τους. Όλοι ξέρουμε ποιος κρατάει τα νήματα» προσθέτει. «Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από τους Δούρειους Ίππους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το τέλος τους γνωστό, πολιτικός αφανισμός και ηθικός ξεπεσμός» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τοσουνίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass