Πολύωρη ταλαιπωρία από μπλακ άουτ στη μισή Αττική

Από βλάβη στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2018 15:39

ΑΘΗΝΑ
«Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά στο Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ.

«Στο αμέσως επόμενο διάστημα», προστίθεται, «αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια». «Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.Η διακοπΗ
Σε βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο υπερυψηλής τάσης της Παλλήνης οφείλονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που εμφανίστηκαν σε πολλές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με πηγές του ΑΔΜΗΕ, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Κάτοικοι μάλιστα τονίζουν ότι πριν τη διακοπή άκουσαν ισχυρή έκρηξη. Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, οι ενέργειες για την αντιμετώπιση της βλάβης σε διακόπτη του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, ξεκίνησαν αμέσως. Η διακοπή ρεύματος -από τις 14.12 και έπειτα- προκάλεσε πολλά προβλήματα.
Αρκετές περιοχές στο κέντρο της Αθήνα, όπως επίσης περιοχές στη Γλυφάδα, του Ζωγράφου, τα Μελίσσια, το Ψυχικό, το Χαλάνδρι, την Παλλήνη, τον Γέρακα, την Κηφισιά, το Πικέρμι, την Ανθούσα, τη Δάφνη, την Καισαριανή και το Παγκράτι έμειναν για ώρες χωρίς ρεύμα.
Προκλήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα δεδομένου ότι τέθηκαν εκτός λειτουργίας πολλά φανάρια. Η πυροσβεστική δέχθηκε περισσότερες από 120 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass