ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΛΩΡΟΥ

Παραδέχεται την πλαστογραφία ο γιατρός

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 16:13

ΑΘΗΝΑ
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για τα πιστοποιητικά που χρησιμοποιήθηκαν στην αποφυλάκιση του Αριστείδη  Φλωρου.

Οι εισαγγελικές αρχές στρέφουν την έρευνα προς κάθε κατεύθυνση και συγκεκριμένα στα κρατικά νοσοκομεία, στην επιτροπή ΚΕΠΑ, στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού, αλλά και σε άλλα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι δικηγόροι οι οποίοι υπέβαλαν το αίτημα αποφυλάκισης.
Οι εισαγγελείς διερευνούν τις γνωματεύσεις που ζήτησαν από όλα τα νοσοκομεία, αλλά και από το νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.
Παράλληλα, με αφορμή την υπόθεση Φλωρου, ενδέχεται από την εισαγγελία διαφθοράς η έρευνα να επεκταθεί και σε άλλες περιπτώσεις κρατουμένων οι οποίοι έχουν αποφυλακιστεί για λόγους υγείας με πιστοποιητικά αναπηρίας άνω του 67%.ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ…
Την ίδια ώρα, ο γιατρός τον οποίο καταγγέλλει ο διευθυντής της Μ.Ε.Θ. του «Ευαγγελισμού» ότι πλαστογράφησε την κύρια γνωμάτευση, πήγε  αυτοβούλως στην Εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς με τον συνήγορό του και κατέθεσε με την ιδιότητα του υπόπτου, δηλαδή έδωσε  ανωμοτί καταθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδεχθηκε εν μέρει την πλαστογραφία, αρνήθηκε ωστόσο τις καταγγελίες για δωροληψία.
Η Εισαγγελία Διαφθοράς αναμένεται να καλέσει εκ νέου για ανωμοτί κατάθεση τον γιατρό, ενώ τις επομενες μέρες θα κληθούν για κατάθεση και άλλοι γιατροί οι οποίοι γνωρίζουν ή ενεπλάκησαν στις επίμαχες γνωματεύσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass