Με αφίσες και πανό κατά του Τσίπρα γέμισε η Θεσσαλονίκη

ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΘΕΡΜΗ" ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 16:13

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λίγα 24ωρα πριν ανέβει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαγγείλει μέτρα για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και φοροελαφρύνσεις, οι Θεσσαλονίκεις ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον πρωθυπουργό.

Η Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης γέμισε με αφίσες και πανό ενόψει της άφιξης Τσίπρα. Στην πράσινη γέφυρα στο Επταπύργιο και στη Βούλγαρη, κρέμασαν δύο μεγάλα πανό για τη διαμαρτυρία στα εγκαίνια της ΔΕΘ, που αναγράφουν «Η Μακεδονία δεν πωλείται. Υποδοχή του προδότη, Βελλίδειο 8/9» ενώ σε άλλα σημεία της πόλης, γράφτηκε με κόκκινο χρώμα «Τσίπρα είσαι ανεπιθύμητος στη Μακεδονία».ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Την ίδια στιγμή, φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, παμμακεδονικές ενώσεις και απλοί πολίτες ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο που έχουν προαναγγείλει για το Σάββατο στις 7 το απόγευμα έξω από το Βελλίδειο, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία των Πρεσπών.
Όπως έγινε γνωστό, το συλλαλητήριο θα είναι κοινό και σε αυτό θα συμμετάσχουν  όλοι οι φορείς που αντιδρούν στη συμφωνία των Πρεσπών. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έξω από το Βελλίδειο, όπως είχαν αποφασίσει οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass