Μουσείο «Φαρ-Ουεστ» στη ΔΕΘ!

ΜΕ ΣΑΛΟΥΝ, ΚΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΟΥΜΠΟΫΔΕΣ…

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2018 18:02

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Μπάφαλο Μπιλ, η Καλάμιτι Τζέιν, σερίφηδες, χρυσοθήρες, αναβάτες ροντέο, χαρακτήρες που συνέθεταν το σκηνικό της Άγριας Δύσης θα ξεναγήσουν φέτος τους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ στο θεματικό Μουσείο για την περίοδο της αμερικανικής ιστορίας που ενέπνευσε τις θρυλικές ταινίες γουέστερν.

Το Μουσείο Άγριας Δύσης, το οποίο θα λειτουργήσει στο πλαίσιο των δράσεων για την τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕθ που φέτος είναι οι ΗΠΑ, θα εκτείνεται σε έναν χωρισμένο σε θεματικές ενότητες χώρο 400 τ.μ., στην ταράτσα του Περιπτέρου 11, κάτω από την αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης".

Το κεντρικό σημείο θα είναι το σαλούν με το μεγάλo μπαρ. Έξω από το σαλούν οι επισκέπτες θα βιώνουν εικόνες της Άγριας Δύσης με άμμο, βράχους, κάκτους και θα μπορούν να φωτογραφίζονται σε φόντο Φαρ Ουέστ.

Η ξενάγηση θα ξεκινά από τη "γλώσσα της Άγριας Δύσης και των καουμπόηδων", το "ιστορικό χρονολόγιο" με την εμφάνιση και την εξέλιξη των καουμπόηδων και θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στα άλογα, στα κοπάδια, το ροντέο, τα γουέστερν και τον ρόλο του κινηματογράφου, τις άμαξες, το ράντζο, τους σερίφηδες, τις συμμορίες, κλπ.

Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, να αλληλεπιδρά και να συμμετέχει, ώστε κλείνοντας πίσω του την πόρτα του Μουσείου και του σαλούν να έχει έντονη την αίσθηση ότι ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και απέκτησε ενδιαφέρουσες γνώσεις για την Άγρια Δύση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass