Τη μαχαίρωσε ο πρώην κουνιάδος της

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:23

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, απο την άγρια δολοφονία της 53χρονης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, σε καφετέρια στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στο βίντεο αποτυπώνεται καρέ-καρέ η στυγερή δολοφονία και στις εικόνες, που δεν έχουν μέχρι στιγμής δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα φαίνεται να ανεβαίνει ακόμη και στο ψυγείο της καφετέριας για να γλιτώσει, ενώ την ίδια στιγμή ο δράστης τη μαχαίρωνε επίμονα, αρχικά στα πλευρά, έως ότου σκαρφάλωσε κι εκείνος και την αποτελείωσε, κόβοντας της το λαιμό.

Ο 60χρονος δράστης παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές. Η άτυχη γυναίκα πήγε χθες το πρωί να ανοίξει την καφετέρια στην οποία εργαζόταν, όπου όμως την περίμενε ο δράστης. Ακολούθησε λογομαχία και ο 60χρονος, που ήταν ο πρώην  κουνιάδος του θύματος φέρεται να της κατάφερε τρεις μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα. Εκλήθη ασθενοφόρο όμως η γυναίκα κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Στο αστυνομικό μέγαρο βρέθηκαν και αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι οποίοι καταθέτουν για την ασύλληπτη τραγωδία.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass