ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ-ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Χαϊκάλης: Εμείς είπαμε πολλά, ο ΣΥΡΙΖΑ περισσότερα

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2015 8:05

 

 

ΑΘΗΝΑ

Συγγνώμη για τις προεκλογικές υποσχέσεις, τόσο τον ΑΝΕΛ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε ο υφυπουργός Εργασίας Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το διαχωρισμό μνημονιακών- αντιμνημονιακών.

Μιλώντας στο Mega, ερωτήθηκε εάν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για όσα ειπώθηκαν προεκλογικά από τα δύο κόμματα που σήμερα συγκυβερνούν.

"Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Πραγματικά, προεκλογικά ειπώθηκαν πολλά. Εμείς είπαμε πολλά, ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα πιο πολλά, όμως βλέποντας ότι ένα κόμμα πηγαίνει για την εξουσία θα έπρεπε να είναι πιο φειδωλό στις δηλώσεις του ή τουλάχιστον να έχει ένα plan A ή ένα plan Β", απάντησε.

Ο ίδιος επισήμανε ότι μέρος της πίεσης που ασκήθηκε στη χώρα, ειδικά στο τέλος Ιουνίου, "θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί", χωρίς όμως να στηλιτεύσει τους χειρισμούς της διαπραγμάτευσης.

"Δεν έχω ακούσει σοβαρές αντιπροτάσεις, είναι αχαρτογράφητα νερά το να φύγεις από ένα σκληρό νόμισμα σε ένα εθνικό νόμισμα. Το μνημόνιο αφήνει περιθώρια για να δούμε πράγματα που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα", σημείωσε.

Ερωτηθείς για το "πού βρίσκεται τώρα η διαφορά από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ", είπε: "Στην πολιτική αντίληψη και τον τρόπο αντιμετώπισης. Τρώμε τη λάσπη του τσουνάμι που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, το θέμα είναι πώς αντιδράς, η αντίδραση είναι που κάνει τη διαφορά".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass