Κ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΧΕΠΑ:

«Παροτρύνετε τους Αμερικανούς για τουρισμό-επενδύσεις»

Δημοσίευση: 10 Απρ 2013 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:30
ΑΘΗΝΑ
«Πρέπει να σας πω, ότι έχουμε κάνει μεγάλες προόδους. Κάτι κινείται και μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε το 2014 να είναι μια άλλη χρονιά», ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στην αντιπροσωπεία του προεδρείου της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης AΧΕΠΑ, που τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο Κάρολος Παπούλιας τους κάλεσε να παροτρύνουν τους αμερικανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα και να ενισχύσουν τον τουρισμό.
«Θα πείσετε τους Αμερικάνους να έρθουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, θα πείσετε τους Αμερικάνους να έρθουν περισσότεροι τουρίστες στη χώρα μας. Και φαίνεται ότι αυτή η χρονιά θα είναι μια καλή χρονιά για τον τουρισμό για την Ελλάδα και νομίζω ότι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι δεν θα βρουν ωραιότερη χώρα από αυτήν» είπε ο Κ.Παπούλιας, ενώ τόνισε τη σημαντική παρέμβαση του προέδρου Ομπάμα προς το Βερολίνο για να βοηθήσει την Ελλάδα στις κρίσιμες ώρες.
Ο Κ.Παπούλιας εκδήλωσε τη συγκίνησή του για την παρέλαση στη Νέα Υόρκη την 25η Μαρτίου και ευχαρίστησε τους συνομιλητές τους, λέγοντας πως «κάνετε πολλά που ελαφρύνουν πολλούς αδύναμους συμπατριώτες μας, σε μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη για την Ελλάδα».
Υπενθύμισε, παράλληλα, τις δυσκολίες που «έχει περάσει στη ζωή αυτός ο Ελληνισμός -οι παππούδες σας, οι πατεράδες σας όταν ξεκίνησαν από τα διάφορα χωριά και έφτασαν στη μεγάλη πατρίδα και δημιούργησαν και έκαναν τόσα, που σήμερα οι Αμερικανοί να λένε 'μπράβο Έλληνες'».
Αντιπροσωπεία της ΑΧΕΠΑ συναντήθηκε επίσης και με τον υπουργό Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλο, παρουσία και του υφυπουργού Κ.Τσιάρα.
Η συζήτηση εστιάσθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες συμβολής της ΑΧΕΠΑ ως προς την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας, την προσέλκυση ξένων επενδύσεων από ΗΠΑ και Καναδά και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από αυτές τις χώρες.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass