Τρόφιμα σε οικογένειες απόρων μαθητών

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2015 8:45

 ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τρόφιμα στους Διευθυντές Δημοτικών Σχολείων του νομού Καρδίτσας για 140 οικογένειες άπορων μαθητών παραδόθηκαν χθες παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, κ. Τσιάκου, του Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, κ. Κωστή και της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κας Μητσιάδη. Επίσης τρόφιμα δόθηκαν σε 12 οικογένειες της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Η σχετική πρωτοβουλία ανήκει στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Καρδίτσας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που συντόνισαν τη συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να βοηθηθούν συμπολίτες του Νομού μας που έχουν ανάγκη, τις Άγιες μέρες που διανύουμε. Η Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί θερμότατα για την άμεση ανταπόκρισή και την προσφορά τους, τα τρία βιομηχανικά σφαγεία του Νομού μας, τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής αλλαντικών, τις εγκαταστάσεις παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και σαλατών, τη βιομηχανία μεταποίησης τομάτας και τα κρεοπωλεία του Νομού.

Ο κ. Τσιάκος που παραβρέθηκε στη διαδικασία παράδοσης των τροφίμων στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα διανείμουν στις δικαιούχες οικογένειες δήλωσε: «Αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό γιατί στις Άγιες ημέρες που διανύουμε δεν θα πρέπει κανένα παιδί, καμία οικογένεια να μείνει χωρίς τα στοιχειώδη. Αντιλαμβανόμαστε πως δεν λύνουμε κανένα πρόβλημα ωστόσο προσπαθούμε να στείλουμε το μήνυμα πως μέσα στη βαθιά κρίση που περνάει η πατρίδα μας, η αλληλεγγύη μπορεί να μειώσει τα κοινωνικά προβλήματα και να μας δώσει ελπίδα για το μέλλον. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω τις επιχειρήσεις που εθελοντικά προσέφεραν τα προϊόντα που σήμερα μοιράζουμε, να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας καθώς και την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους διευθυντές των σχολείων καθώς συνεργαζόμενοι όλοι δώσαμε λίγη χαρά σε οικογένειες συμπολιτών που δοκιμάζονται. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass