ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ

Ανατράπηκε νταλίκα έξω από τις Ν. Καρυές

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2016 0:16

 

Πρόσθετα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, προκάλεσε ατύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, από την ανατροπή φορτηγού αυτοκινήτου πριν από τις Νέες Καρυές στον δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων.

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι όταν ο 43χρονος οδηγός της νταλίκας, που κινείτο προς Αθήνα, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε με τέτοιο τρόπο (η μισή πάνω στο οδόστρωμα και η υπόλοιπη εκτός) με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία. Ο 43χρονος οδηγός από τη Θεσσαλονίκη, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο εφημερεύον νοσοκομείο ενώ, ευτυχώς, την ώρα του ατυχήματος, δεν περνούσε κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Στον τόπο του ατυχήματος μετέβησαν και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ τροχονόμοι ρύθμιζαν την κυκλοφορία. Να σημειωθεί πως η νταλίκα μετέφερε ξυλεία (μελαμίνες) και λόγω του όγκου και του βάρους του φορτίου, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός τουλάχιστον μέχρι τις 7 χθες το απόγευμα αφού για την ανάσυρση του ανατραπέντος φορτηγού, χρειάσθηκε η συνδρομή τριών γερανών.

Για τις επτά τουλάχιστον ώρες που ο δρόμος (μεταξύ της Νίκαιας και των Νέων Καρυών) παρέμεινε κλειστός, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μέσω της Νέας Λεύκης. Να σημειωθεί πως ο δρόμος Λάρισας – Φαρσάλων επιλέγεται συχνά από τους οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων κυρίως για την αποφυγή διοδίων.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass