ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ Π. Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

«Δρόμος Ανατροπής» με πρότυπο τη «Συμπαράταξη» Λαρισαίων

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 19:54

 

Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέλευση τόσο των υποψηφίων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας όσο και του συνόλου των υποψηφίων της περιφερειακής παράταξης «Δρόμος Ανατροπής για τη Θεσσαλία», μέσω των οποίων θα καθοριστεί το μέλλον και η πορεία της.

Το ζητούμενο στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι να διερευνηθεί η βούληση και να συμφωνηθεί η φόρμουλα συνεργασίας μεταξύ ατόμων που από κοινού ξεκίνησαν το εγχείρημα πριν από δύο περίπου χρόνια, αλλά στην πορεία βρέθηκαν σε διαφορετικά πολιτικά και κομματικά στρατόπεδα.

Όπως είναι γνωστό, η παράταξη που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές του 2014 και η οποία δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών, εξέλεξε τρεις συμβούλους στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, οι δύο εκ των οποίων (Διώτη, Αναστασόπουλος) έχουν πλέον αποχωρήσει από το κόμμα. Το ίδιο έχει συμβεί και με άλλους υποψήφιους στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες, ενώ κάποιοι υποψήφιοι – όπως ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Τάκης Γιαλαμάς, προσχώρησαν στη Λαϊκή Ενότητα.

Εκείνο που τονίζεται από την πλευρά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των επικείμενων, κρίσιμων συνελεύσεων του «Δρόμου Ανατροπής», είναι ότι η παράταξη θα πρέπει να λειτουργήσει εφεξής στα πρότυπα του απόλυτα πετυχημένου εγχειρήματος της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», όπου άτομα από διαφορετικές πολιτικές και κομματικές αφετηρίες, συμφώνησαν σε ένα πρόγραμμα διοίκησης του δήμου, κερδίζοντας τις εκλογές.

Κατά τον ίδιο τρόπο, τα μέλη του «Δρόμου Ανατροπής» θα πρέπει να συμφωνήσουν και να συνεργαστούν για την υλοποίηση ενός προγράμματος, μέσω του οποίου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εκ νέου την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το 2019.

Αναμένεται πλέον η στάση που θα κρατήσουν όσα μέλη της παράταξης δεν βρίσκονται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μενέλαος Κατσαμπέλας    

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass