Ο ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΕΞΕΙ 330 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Τύρναβος υποδέχεται τον Μιλτιάδη Μπαράκο

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2016 8:15

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

O Tύρναβος υποδέχεται σήμερα Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, με επισημότητα, στην κεντρική πλατεία της πόλης τον 59χρονο συντοπίτη δρομέα - μαραθωνοδρόμο Μιλτιάδη Μπαράκο ο οποίος ζει στα Ψαχνά της Εύβοιας. Από εκεί ξεκίνησε τρέχοντας, από προχθές Παρασκευή τη διαδρομή από τα Ψαχνά όπου ζει μόνιμα και εργάζεται ως ψαράς μέχρι τη γενέτειρά του τον Τύρναβο.

Ο αθλητής διένυσε όλο το βόρειο τμήμα της Εύβοιας. Με φέρι - μποτ πέρασε από τον Αγιόκαμπο στη Γλύφα και από εκεί συνεχίζει τρέχοντας τη διαδρομή μέσω Λάρισας στον Τύρναβο όπου και θα τερματίσει στην κεντρική πλατεία της πόλης σήμερα.

Η διαδρομή συνολικά ξεπερνά τα 330 χιλιόμετρα και συνοδός είναι η σύζυγος του Μιλτιάδη Μπαράκου η οποία τον ακολουθεί με αυτοκίνητο και όλες τις προφυλάξεις (τοποθέτηση φάρου κ.λπ.).

Φτάνοντας σήμερα στον Τύρναβο ο Μιλτιάδης Μπαράκος θα τιμήσει τον Δήμο Τυρνάβου, τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό, το 3ο Δημοτικό Σχολείο, τον παλιό αθλητή κ. Ζήση Βλιώρα, τον Σύλλογο Πολυτέκνων και τον δρομέα μεγάλων αποστάσεων Νίκο Τσικούρα και μέσω αυτού όλους τους Τυρναβίτες δρομείς.

Στην τελετή τερματισμού στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου θα τον υποδεχτούν πολλοί Τυρναβίτες αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης. περιοχής όπου θα του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass