ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τα φορολογικά μέτρα αφανίζουν τους πολύτεκνους

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2016 12:00
Από τη γενική συνέλευση του συλλόγου χθες στο Επιμελητήριο Από τη γενική συνέλευση του συλλόγου χθες στο Επιμελητήριο

 

"Οι κυβερνήσεις των μνημονίων, με τα μέτρα που συνεχώς φέρνουν εξοντώνουν και εξαφανίζουν την ελληνική πολύτεκνη οικογένεια καθώς τη διώκουν, την εμπαίζουν και την εξισώνουν με τους άγαμους"... Με τα λόγια αυτά που αποτυπώνουν όλη την αγανάκτηση και την οργή που νιώθουν οι πολύτεκνοι, ξεκίνησε τον απολογισμό της διοίκησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκων Λάρισας και Περιχώρων Νικ. Τσιόγιας.

Η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Επιμελητήριο, ουσιαστικά εξελίχθηκε σε μια καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και των αιτημάτων που έχουν. Όπως π.χ. της εξαίρεσης των πολύτεκνων (γονέων και παιδιών) από τις ειδικές κατηγορίες του Σώματος Ασφαλείας της Πυροσβεστικής, από τις περικοπές στις διανομές τροφίμων, από το "ψαλίδι" στα προνοιακά επιδόματα και την ισόβια σύνταξη, από τις μειώσεις στην έκπτωση φόρου.

"Νιώθουμε αγανακτισμένοι τόνισε ο πρόεδρος για τον φοροεισπρακτικό διωγμό που υφίσταται η μόνη τάξη που αντιστέκεται σθεναρά στον ξέφρενο κατήφορο της υπογεννητικότητας. Πλέον τίθεται θέμα επιβίωσης των πολυτέκνων οικογενειών που δεν μπορούν να ζήσουν με αυτά τα σκληρά μέτρα. Οι περισσότεροι δεν έχουν άλλους πόρους εκτός από αυτήν την πολυτεκνική σύνταξη που δίνεται κάθε δίμηνο που κατάφεραν και περιέκοψαν. Με αυτά τα μέτρα συρρικνώνουν τις πολύτεκνες οικογένειες και μας οδηγούν σε αφανισμό"...

Γ.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass