ΓΙΑ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΥΖΩΙΑΣ

Πρόστιμα 9.100 ευρώ σε κυνηγό

* Στην αυλή μονοκατοικίας στη συνοικία του Αγ. Κωνσταντίνου διατηρούσε 14 σκυλιά

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2015 0:11 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 1:33

 

 

 

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει 49χρονος Λαρισαίος για να ξεχρεώσει πρόστιμα συνολικού ύψους 9.100 ευρώ που του επιβλήθηκαν από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, μεταξύ άλλων, για μη τήρηση κανόνων ευζωίας σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

Μετά από αυτοψία αστυνομικών και κλιμακίου της Διεύθυνσης Υγείας, στην αυλή μονοκατοικίας του 49χρονου στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, βρέθηκαν 14 δεσποζόμενα σκυλιά με αποτέλεσμα ο 49χρονος να συλληφθεί αρχικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να αφεθεί ελεύθερος στη συνέχεια λαμβάνοντας 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 49χρονος, που έχει ως χόμπι του το κυνήγι, μιλώντας στην «Ε» αντιδρά στην επιβολή των προστίμων και θα δώσει τις εξηγήσεις του ενώπιον του Δικαστηρίου, επισημαίνοντας ότι «και την αυλή του σπιτιού διατηρώ καθαρή και στα σκυλιά έχουν γίνει τα απαραίτητα εμβόλια».

Κατά τον έλεγχο στη μονοκατοικία, που έγινε προχθές, διαπιστώθηκε πως ο 49χρονος βρέθηκε να έχει «ακάθαρτο τον αύλειο χώρο της οικείας» και «να μην τηρούνται διατάξεις του υγειονομικού κανονισμού». Βρέθηκε επίσης «να διατηρεί στο χώρο 14 δεσποζόμενα σκυλιά και να έχει παραλείψει τη σήμανση, την καταγραφή καθώς και την κτηνιατρική εξέταση ενός από αυτά».

Διαπιστώσεις που μεταφράζονται σε ξεχωριστά πρόστιμα (παράβλεψη περιβάλλοντος από περιττώματα, μη τήρηση κανόνων ευζωίας κ.α.) το ύψος των οποίων ανέρχεται σε 9.100 ευρώ.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass