ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ηράκλειο επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας, βουλευτής Λάρισας ο Ν. Παπαδόπουλος

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2015 1:31

Οριστικό είναι πλέον το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε την έδρα του Ηρακλείου, οπότε εισέρχεται – όπως αναμενόταν – στη Βουλή, μαζί με την Άννα Βαγενά και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Μπορεί επισήμως να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί αλλά ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε ήδη για τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρώσει ώστε να παρίσταται κανονικά στην ορκωμοσία των νέων βουλευτών το προσεχές Σάββατο 3 Οκτωβρίου.

Την επόμενη μέρα θα γίνει η εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής και θα ακολουθήσει η τριήμερη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης που θα ολοκληρωθεί με φανερή ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 7 Οκτωβρίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Ν.Ε.

Εν τω μεταξύ, συνεδριάζει το απόγευμα της Τετάρτης η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, υπεύθυνου των οργανώσεων Θεσσαλίας του κόμματος, Νίκου Σκορίνη.

Στη συνεδρίαση θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός του εκλογικού αποτελέσματος και ο προγραμματισμός της επόμενης περιόδου, με γνώμονα το επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Θα ακολουθήσουν, την επόμενη εβδομάδα, οι συνελεύσεις των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο το νομό, ενόψει της συνεδρίασης τόσο της Κεντρικής Επιτροπής το διήμερο 10 και 11 Οκτωβρίου όσο και της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας η οποία θα εκλέξει το νέο γραμματέα του κόμματος.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι η παρούσα Νομαρχιακή Επιτροπή θα «τρέξει» όλες τις διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο για το συνέδριο του κόμματος που προγραμματίζεται την προσεχή άνοιξη, τις επόμενες μέρες θα αναπληρωθούν οι θέσεις που έμειναν κενές το τελευταίο διάστημα λόγω της αποχώρησης ορισμένων στελεχών για διάφορους λόγους.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass