Ο Αλμυρός στηρίζει τον Βόλο

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2015 17:09 | Τελευταία ενημέρωση: 10 Ιουν 2015 17:16

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 9/6/2015 ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτριος Εσερίδης με την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου κ. Γεωργία Μποντού-Τοκαλή και την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Δήμου Αλμυρού σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Μαρία Σταυραντώνη. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου:

«Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε η υποψηφιότητα της πόλης του Βόλου για την ανάδειξη του ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Ένας θεσμός τον οποίο θα φιλοξενήσει η Ελλάδα κατά το έτος 2021 και ο οποίος περιλαμβάνει πολιτιστικές δράσεις που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Δήμαρχος Αλμυρού εξέφρασε τη συναίνεση του στην υποψηφιότητα αυτή και ενημέρωσε την Αντιδήμαρχο Βόλου ότι θα τεθεί θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε όλοι από κοινού να προσφέρουν τη στήριξή τους και να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων. Μεταξύ άλλων τόνισε την πλεονεκτική θέση στην οποία βρίσκεται η πόλη του Βόλου, καθώς η γεωγραφική της θέση είναι πολύ ιδιαίτερη αλλά και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της. Αναμφισβήτητα διαθέτει όλα τα φόντα για να αναδειχτεί ως «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021». Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την από κοινού βεβαίωση για συνέχιση της άριστης συνεργασίας η οποία ήδη υπάρχει μεταξύ των δύο Δήμων.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass