Η επιτροπή διαβούλευσης Δήμου Αλμυρού

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 12:50

Η επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού θα συνεδριάσει την Τετάρτη 12 Αυγούστου, σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου, που αναφέρει:

«Παρακαλείσθε να προσέλθετε στη 5η/2015 ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν3852/2010, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αλμυρού (Βασ. Κωνσταντίνου 117, 37100 Αλμυρός) την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015 και ό)ρα 19:30 για διαβούλευση επί του μοναδικού θέματος με τίτλο:

«Διάγνωση προβλημάτων και διατύπωση προτάσεων πριν την εκπόνηση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Δήμου Αλμυρού».

Η έκτακτη συνεδρίαση επιβάλλεται μετά την ανάρτηση του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας σύμφωνα με το οποίο εισάγεται η υποχρέωση των Δήμων να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν Τοπικά Σχέδια Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων, στο πλαίσιο των εθνικών και των περιφερειακών σχεδιασμών, με καταληκτική ημερομηνία εκπόνησής τους την 15η Σεπτεμβρίου 2015.

Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας αυτή θα επαναληφθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου (αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα) οπότε θεωρείται ότι υφίσταται σε κάθε περίπτωση απαρτία, σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass