Σχεδιασμός εγγειοβελτιωτικών έργων και παρεμβάσεων

• Συναντήσεις εκπροσώπων ΤΟΕΒ με αγρότες σε Κοσκινά, Μεταμόρφωση, Καλύβια και Βλοχό

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 18:50

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Με κύριο θέμα, τον προγραμματισμό έργων που κρίνονται αναγκαία για κάθε αγρόκτημα δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Τιτανίου, πραγματοποιήθηκαν συνελεύσεις αντιπροσώπων και μελών στις Τοπικές Κοινότητες Κοσκινά, Μεταμόρφωσης, Καλυβακίων και Βλοχού του Δήμου Παλαμά, μετά από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης του Οργανισμού.


Οι συναντήσεις με τους αντιπροσώπους και τα μέλη του Οργανισμού, που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του ΔΣ, εξελίχτηκαν σε πολύ θετικό κλίμα, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στους διοικούντες να αναφερθούν και στην κατάσταση του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια των εποικοδομητικών συζητήσεων που έγιναν, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ κ. Βασίλης Γιαννάκος, ενημέρωσε για τον σκοπό των κατά τόπους συγκεντρώσεων που -όπως είπε- αποτελεί μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού έντονης δραστηριοποίησης και μεγαλύτερης ανταποδοτικότητας του ΤΟΕΒ προς όφελος των αγροτών.
Κατέθεσε τις θέσεις και τις προτάσεις της Διοίκησης για τη σωστή διαχείριση και λειτουργία των εγγειοβελτιωτικών έργων, καθώς και για τη διάθεση όλων να βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι επίλυσης των αρδευτικών, τεχνικών και λειτουργικών προβλημάτων που δημιουργούνται.
Αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της Διοίκησης να προχωρήσει στις αναγκαίες παρεμβάσεις σε κάθε αγρόκτημα, στο στραγγιστικό δίκτυο, αλλά και στην αγροτική οδοποιία, με βάση την οικονομική ευχέρεια του Οργανισμού, η οποία βέβαια εξαρτάται εν πολλοίς από την εισπραξιμότητα των εισφορών.
Από πλευράς των μελών εκτέθηκαν τα προβλήματα κάθε αγροκτήματος και έγιναν προτάσεις για την επίλυσή τους. Οι συναντήσεις χαρακτηρίστηκαν ιδιαίτερα εποικοδομητικές αφού αναδείχτηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα κάθε περιοχής με σκοπό τον προγραμματισμό και την επίλυσή τους με εγγειοβελτιωτικά έργα και άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις μέσα στο 2018.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Γιαννάκος, οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα αγροκτήματα δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Τιτανίου, με τοιχοκόλληση σχετικών προσκλήσεων ανά Κοινότητα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass