Η JYSK άνοιξε το 18ο κατάστημά της στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 17:14

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου από το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουνίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα της JYSK στα Τρίκαλα.

Οι κάτοικοι των Τρικάλων αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα το νέο μεγάλο κατάστημα της δανέζικης αλυσίδας με όλα τα είδη για το σπίτι και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εξαιρετικές προσφορές εγκαινίων, την γκάμα και την ποιότητα των προϊόντων της JYSK.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου που ευχήθηκε στο προσωπικό του καταστήματος καλές δουλειές ενώ τόνισε ότι είναι καλό να γίνονται νέες επενδύσεις και να ανοίγουν καινούργιες θέσεις εργασίας στην πόλη.

Η JYSK επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα με εντυπωσιακούς ρυθμούς καθώς ήδη μετρά 18 καταστήματα με 5 από αυτά να έχουν ανοίξει το τελευταίο εξάμηνο ενώ 3 ακόμα αναμένονται μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Στη Θεσσαλία η JYSK διαθέτει πλέον 3 καταστήματα, αφού εκτός από το κατάστημα των Τρικάλων που εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και το κατάστημα της Λάρισας στη Γιάννουλη που άνοιξε το 2015, πρόσφατα εγκαινιάστηκε και το δεύτερο κατάστημα της JYSK στη Λάρισα, στη Λ. Καραμανλή.

Πλέον σειρά για να αποκτήσει κατάστημα JYSK έχει η πόλη των Ιωαννίνων καθώς τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Ιωαννίνων είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ JYSK GROUP

Η JYSK είναι μια πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων που εμπορεύεται τα πάντα για το σπίτι. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK είναι ο Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Η JYSK Group αποτελείται από τις εταιρείες JYSK Nordic, JYSK Franchise και DÄNISCHES BETTENLAGER. Συνολικά οι εταιρείες του ομίλου έχουν 2.616 καταστήματα και απασχολούν 22.000 εργαζόμενους σε 50 χώρες. Ο τζίρος το οικονομικό έτος 16/17 ήταν 3.36 δισ. ευρώ. Παρότι η JYSK σήμερα είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο, η εταιρεία λειτουργεί με βάση τις σκανδιναβικές της ρίζες. Αυτό είναι εμφανές στην εταιρική μας κουλτούρα και στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε επιχειρηματικά.

www.JYSK.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass