Πλημμύρισαν σπίτια σε χωριά του Βόλου

ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΙΧ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2018 17:57

ΒΟΛΟΣ

Κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη τη χώρα, δημιουργώντας προβλήματα σε αρκετές περιοχές.

Στον Βόλο, η καταιγίδα μετέτρεψε σε ποτάμια τους δρόμους, με αυτοκίνητα να χάνονται μέσα στο νερό.

Οπως αναφέρει το magnesianews, δύο κοπέλες κινδύνεψαν, όταν το αυτοκίνητό τους «χάθηκε» στα νερά και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να βγουν σώες από το όχημα.

Εθελοντής που βρέθηκε στο σημείο είπε χαρακτηριστικά πως «το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες βρίσκεται όλο κάτω από το νερό και το μόνο που φαίνεται είναι η κεραία του ραδιοφώνου στην οροφή».

Παράλληλα, ένα ζευγάρι εγκλωβίστηκε στον χείμαρρο Κερασιώτη που υπερχείλισε και χρειάστηκε να στηθεί επιχείρηση διάσωσης, καθώς το νερό είχε φτάσει ως την πόρτα του αυτοκινήτου. Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα, το ζευγάρι απεγκλωβίστηκε σώο από το αυτοκίνητο, σύμφωνα με το e-thessalia.

Η έντονη βροχόπτωση στα Κανάλια Μαγνησίας είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρήσουν δεκάδες σπίτια. Εκτιμάται ότι έχουν πλημμυρίσει περίπου 30 σπίτια του χωριού, ενώ ο δρόμος που συνδέει τα Κανάλια με την Κερασιά έχει κοπεί στα δυο και έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Από τον Δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, «επειδή οι ραγδαίες βροχοπτώσεις που από το πρωί σημειώνονταν στην περιοχή μας προβλέπεται να συνεχιστούν καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ωρου, με την εμφάνιση προβλημάτων να είναι πιθανή, ο Δήμος Βόλου που έχει θέσει όλες του τις δυνάμεις σε επιφυλακή, καλεί όσους πολίτες αντιμετωπίζουν έκτακτα περιστατικά και χρειάζονται βοήθεια να απευθύνονται στην υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στο τηλέφωνο 24210 80959 ή στο γραφείο Δημάρχου 24213 50173-4».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass